Αποτρεπτικά λειτούργησε η επιδημία του κορωνοϊού για τους swingers που ακύρωσαν το φετινό πάρτυ τους. Το πάρτυ ήταν προγραμματισμένο σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Το γνωστό σε όλους πλέον «swinging» έχει μπει για τα καλά στη σύγχρονη ζωή εκατοντάδων ζευγαριών, τα οποία αναζητούν τη σαρκική απόλαυση έξω από τις νόρμες και τη ρουτίνα μιας συμβατικής σχέσης.

«Το φετινό καθιερωμένο ταξίδι των swingers στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο μου αναβάλεται», δήλωσε ο Νίκος Χαλκιαδάκης, ιδιοκτήτης του πεντάστερου ξενοδοχείου στη Σταλίδα της Κρήτης που θα γινόταν το πάρτυ, αλλά και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ηρακλείου. Ο κ. Χαλκιαδάκης τόνισε ότι η απόφαση πάρθηκε από κοινού με τους διοργανωτές λόγω φόβου για τον κορωνοϊό.

Στο «swinging» πάρτυ θα παρεβρίσκονταν ζευγάρια απο 41 χώρες μάλιστα από πληγείσες χώρες όπως η Ιταλία , το Χονγκ Κονγκ και το Ισραήλ.

“Αν όλα πάνε καλά θα πραγματοποιηθεί τέλος Οκτώβρη ή αρχές του νέου έτους . Αυτό βέβαια για το ξενοδοχείο μας είναι μεγάλο πλήγμα γιατί είχαμε στηριχτεί οικονομικά σε αυτό το event αλλά έπρεπε να το ακυρώσουμε γιατί προέχει η υγεία όλων μας”, επισήμανε ο κ. Χαλκιαδάκης.