Το Jet2.com και η Jet2Holidays έχει τέσσερα νέα δρομολόγια προς Αττάλεια, Κέρκυρα, Νταλαμάν και Σπλιτ, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό προορισμών σε 25.

Αυτή η ανάπτυξη υποστηρίζεται από την προσθήκη ενός επιπλέον αεροσκάφους, πράγμα που σημαίνει ότι το Jet2.com και η Jet2holidays θα λειτουργεί επτά αεροσκάφη από το Stansted του Λονδίνου.

Συνολικά, συμπεριλαμβανομένου και του χειμώνα 17/18, το Jet2.com και η Jet2holidays τώρα λειτουργεί σε συνολικά 27 προορισμούς από τη νεότερη βάση τους.

Τα νέα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα όλο το καλοκαίρι από τον Ιούλιο, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα προς Μαγιόρκα, Μενόρκα, Κρήτη και Ζάκυνθο.

Οι πτήσεις προς τους νέους προορισμούς θα είναι δυο φορές την εβδομάδα, ενώ για την Κέρκυρα είναι κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, και Σεπτέμβριο.

Συνολικά, τα νέα δρομολόγια και οι πρόσθετες πτήσεις αντιπροσωπεύουν την προσθήκη πάνω από 65.000 επιπλέον θέσεων, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θέσεων από το Stansted του Λονδίνου σε πάνω από 875.000 – αύξηση 8% σε χωρητικότητα.

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος του Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου, με τη βραβευμένη αεροπορική μας εταιρεία και το φανταστικό πακέτο διακοπών να έχουν τεράστια απήχηση στους πελάτες μας στα νότια της Αγγλίας.

Το Stansted θα γίνει η ένατη βάση της αεροπορικής εταιρείας Jet2 όταν θα ξεκινήσουν οι πτήσεις και θα σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Jet2 Holidays θα λειτουργήσει από τα νότιο-ανατολικά. Από το Σεπτέμβριο η Jet2.com έχει ξεκινήσει να παραλαμβάνει σταδιακά 30 νέα αεροπλάνα τύπου Boeing 737, των οποίων η παραλαβή θα ολοκληρωθεί το 2018. Τα νέα αυτά αεροσκάφη θα αντικαταστήσουν τον παλαιότερο της στόλο.

Πηγή : www.airnews.gr