Ανανέωσε την πιστοποίηση για το σύνολο των νοσηλευτικών και διαγνωστικών της υπηρεσιών με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που αναπτύσσει και εφαρμόζει, ύστερα από Επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης DQS της Γερμανίας, η Γενική Κλινική Λυσίμαχος ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΑΕ, ένα πρότυπο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό κέντρο, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει και πιστοποιεί την φιλοσοφία της Διοίκησης της κλινικής που κυρίαρχο στοιχείο της είναι ο σεβασμός στον ασθενή, το υψηλό αίσθημα επαγγελματικής ευθύνης, η ποιότητα, η πληρότητα και η συνέπεια των παρεχόμενων υπηρεσιών και πάνω από όλα η ανθρωποκεντρική της αντίληψη, προσφέροντας στην υγειονομική περίθαλψη της πόλης της Θεσσαλονίκης αλλά και των όμορων Νομών και Κρατών ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Με ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες του ασθενή, έχει δημιουργηθεί ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, κατανόησης και προθυμίας.

<<Ζούμε σε εποχή υψηλών απαιτήσεων. Συνεχίζουμε με γρήγορα βήματα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών προσφέροντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε υψηλά ποιοτικά πρότυπα, με τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και με την συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών, επιστημονικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων >, σημειώνεται σε ανακοίνωση.