To Reges, ένα Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme στην Τουρκία που ανήκει στο Reges Turizm Inşaat A.Ş. και ένα μέρος του Marriott International Hotel Group ανοίγει ξανά για τη νέα σεζόν στις 15 Μαΐου 2020.

Τέλεια τοποθετημένο στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου, το ξενοδοχείο συνδυάζει την παράκτια πολυτέλεια με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Κυρτή γύρω από έναν ειδυλλιακό φυσικό όρμο και λουσμένη στον ήλιο για περισσότερες από 300 ημέρες του έτους, το θέρετρο απλώνεται σε δύο χιλιόμετρα του Coyalme Boyalik Bay προσφέροντας υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής και αποκατάστασης χαλάρωσης κατάλληλες για περιπέτεια, αναψυχή ή εξερεύνηση.

Η ειδυλλιακή ιδιωτική παραλία, οι αστραφτερά εξωτερικές πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μιας θερμαινόμενης πισίνας υπερχείλισης που βρίσκεται στους φυσικούς κήπους των θέρετρων και οι ευάερες καμπάνες, τοποθετημένες με εικαστικό τρόπο γύρω από δύο τιρκουάζ πισίνες, προσφέρουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση στον λαμπερό ήλιο του Αιγαίου.

Με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και ιδιωτικό μπαλκόνι, τα 104 δωμάτια του Reges Cesme πλαισιώνουν απόλυτα τη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Εμπνευσμένο από την καταπράσινη φύση, το ντιζάιν του δωματίου διαθέτει χρυσά φύλλα, φτερά παγωνιού και μοτίβο ζακάρ, με πιτσιλιές τιρκουάζ που ενεργοποιούν την ουδέτερη χρωματική παλέτα.

Κατασκευασμένο από μάρμαρο τοπικής προέλευσης, τα κομψά μπάνια συνδυάζουν παραδοσιακά στοιχεία από επιχρίσματα και χρυσά φωτιστικά, με μοντέρνες επιδείξεις όπως ντους βροχής και προϊόντα της Byredo. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία έχει ενσωματωθεί διακριτικά, από υπερσύγχρονες τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης σε διαισθητικά συστήματα που εξατομικεύουν τις προτιμήσεις θερμοκρασίας και φωτισμού – ενισχύοντας τη δέσμευση του ξενοδοχείου για ένα απαράμιλλο επίπεδο εξυπηρέτησης.