Το Visit The USA, ξεκίνησε ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό εικονικό οδικό ταξίδι έξι εβδομάδων στα κοινωνικά του δίκτυα, για να επιτρέψει στους χρήστες να ανακαλύψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το εικονικό οδικό ταξίδι εκτείνεται σε πέντε περιφερειακά δρομολόγια σε 50 πολιτείες, πέντε περιοχές και την Περιφέρεια της Κολούμπια.

Ακολουθώντας τα προφίλ στο Instagram και Facebook του Visit The USA, το κοινό μπορεί να συμμετέχει σε κουίζ, έρευνες και διαδραστικές δραστηριότητες κάθε μέρα για να αποφασίζει τις επόμενες στάσεις στο οδικό ταξίδι.

Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για τους προορισμούς των ΗΠΑ και θα μοιραστούν τις καλύτερες ταξιδιωτικές ιστορίες τους χρησιμοποιώντας το hashtag #UNITEDstories για την ευκαιρία να εμφανιστούν οι δικές τους ταξιδιωτικές φωτογραφίες στις ΗΠΑ.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του εικονικού οδικού ταξιδιού, οι ακόλουθοι θα λάβουν επίσης συμβουλές για εσωτερικούς ταξιδιώτες από τους ντόπιους για να βοηθήσουν στη διαμόρφωση των μελλοντικών ταξιδιωτικών τους σχεδίων.