Τρεις στους 10 διαζευγμένους πιστεύουν ότι οι διακοπές θα τους βοηθούσαν να αντιμετωπίσουν τη διάλυση του γάμου τους, ενώ τέσσερις στους πέντε δήλωσαν ότι οι διακοπές τους έκαναν να αισθάνονται καλύτερα για τη νέα τους κατάσταση.

Αυτό αποκαλύπτουν στοιχεία έρευνας του ταξιδιωτικού οργανισμού Virgin Holidays, ο οποίος προσφέρει πακέτα “διακοπών διαζυγίου”, ιδανικά για όσους θέλουν να ξεπεράσουν την οδυνηρή διάλυση του γάμου τους.

“Δυστυχώς, το διαζύγιο είναι μια πραγματικότητα για έναν στους δύο Βρετανούς και τους φορτώνει συναισθηματικά, λέει ο Joe Thompson, διευθύνων σύμβουλος της Virgin Holidays.
Έχουμε δρομολογήσει μια νέα γκάμα προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους διαζευγμένους πελάτες μας ένα καλά διάλειμμα”.

Ο ιδανικός προορισμός για “διακοπές διαζυγίου”

Το Λας Βέγκας εξακολουθεί να αποτελεί βασικό προορισμό των διαζευγμένων πελατών της Virgin Holidays και όχι τυχαία.
Η διασκέδαση και η ζωντάνια της πόλης είναι μια διαχρονική πρόκληση για όσους διαζευγμένους θέλουν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα για μικρό χρονικό διάστημα.

Τα πακέτα “διακοπών διαζυγίου” περιλαμβάνουν στον προορισμό από θεραπείες σπα, πάρτι VIP pool, νυκτερινές πτήσεις με ελικόπτερο μέχρι και μεταφορά με λιμουζίνα για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με στυλ.