Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Wyndham Hotels & Resorts συνεχίζει την ισχυρή ανάπτυξη της Ασίας-Ειρηνικού με προγραμματισμένη ταχεία επέκταση το 2021.

Η εταιρεία συμβάλλει στην ανάκαμψη της βιομηχανίας φιλοξενίας. Με 180 ανοίγματα ξενοδοχείων που αναμένεται το 2021, παράλληλα με τον ισχυρό αναπτυξιακό αγωγό Ασίας-Ειρηνικού.

Σε ένα έτος σημαντικών προκλήσεων για τις βιομηχανίες ταξιδιών και φιλοξενίας, η Wyndham άνοιξε πάνω από 125 νέα ξενοδοχεία. Και υπέγραψε 140 ακόμη ακίνητα σε Ασία- Ειρηνικό πέρυσι.
Τοποθετώντας την σε ηγετική θέση στον κλάδο με πάνω από 1.500 ξενοδοχεία σε 20 περιφερειακές αγορές.

Φέτος, η ανάπτυξη αναμένεται να συνεχιστεί. Με εκτιμώμενη αύξηση κατά 40% στα ανοίγματα. Με περίπου 180 ξενοδοχεία που αναμένεται να ανοίξουν στην περιοχή.

Μέσω του ισχυρού αγωγού της Ασίας-Ειρηνικού για ξενοδοχεία που έχουν άμεση ή franchise διαχείριση, βρίσκεται σε καλό δρόμο για να φτάσει τα 2.000 ξενοδοχεία στην Ασία-Ειρηνικό μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Η ταχεία ανάπτυξη το 2021 βασίζεται σε σημαντικό ορόσημα το 2020

Η Wyndham παρουσίασε πέντε από τις μάρκες της σε νέες αγορές σε ολόκληρη την Ασία-Ειρηνικό το 2020.

Η Howard Johnson μάρκα κυκλοφόρησε στην Καμπότζη. Και η Ιαπωνία καλωσόρισε τα πρώτα ξενοδοχεία Wyndham Grand και Wyndham Garden.

Επιπλέον, τα εναρκτήρια ξενοδοχεία Dolce by Wyndham και La Quinta by Wyndham ξεκίνησαν στο Βιετνάμ και τη Νέα Ζηλανδία αντίστοιχα.

Πάνω από 100 ξενοδοχεία αναμένεται να ανοίξουν στη Μεγάλη Κίνα φέτος.
Και η επέκταση του ξεκινά με την επιτυχή μετατροπή του 346 δωματίων Wyndham Xinyang Downtown.
Ενός διακεκριμένου ξενοδοχείου που βρίσκεται στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής. Και αντιπροσωπεύει το πρώτο ξενοδοχείο Wyndham στο Xinyang, Henan.

Καθώς και το Microtel by Wyndham Tianjin. Το πρώτο από τα επτά ξενοδοχεία Microtel που αναμένεται να ανοίξουν φέτος.