Η Ένωση Κρουαζιέρων Φλόριντας-Καραϊβικής (FCCA) ανακοίνωσε τα τους νέους προέδρους της Micky Arison και Albino Supino Di Lorenzo.

Συγκεκριμένα ο Micky Arison, πρόεδρος της Carnival Corporation & plc, αναλαμβάνει τα καθήκοντα της εκτελεστικής επιτροπής της Ένωσης, ενώ ο Albino Supino di Lorenzo, αντιπρόεδρος του ομίλου MSC Cruises USA, προορίζεται ως Πρόεδρος της Επιτροπής Επιχειρήσεων.

Αναλαμβάνοντας της θέση του Προέδρου της Επιτροπής, ο Arison ταυτόχρονα τίθεται και Πρόεδρος της Ένωσης, παίρνοντας τα ηνία από τον προκάτοχό του Adam Goldstein, αντιπρόεδρο της Royal Caribbean Cruises Ltd.

Ο Goldstein ανέφερε ότι ήταν τιμή του να προεδρεύσει για την Ένωση αναφέροντας όλες τις προσπάθειες που πραγματοποιήθηκαν για την ενίσχυση των σχέσεων φορέων και προορισμών, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε αισιόδοξος ότι τα μελλοντικά πλάνα του Arison θα συνεχίσουν την πορεία επιτυχίας μεταξύ των γραμμών κρουαζιέρων και των προορισμών.

Ο Mickey Arison είχε διατελέσει πρόεδρος της ένωσης για 12 χρόνια στο παρελθόν και σύμφωνα με τις δηλώσεις του είναι ενθουσιασμένος να αναλάβει για ακόμα μια φορά τα ηνία πάντα με σκοπό την ανάπτυξη τόσο της ένωσης όσο και των εταίρων.