Η Νέα Υόρκη αναμένεται μέχρι το τέλος του 2018 να καλωσορίσει δύο ακόμη ξενοδοχεία της αλυσίδας Marriott International, με το εμπορικό σήμα Moxy Hotels, έπειτα από την επιτυχία του πρώτου Moxy Times Square στην καρδιά του Μανχάταν το Σεπτέμβριο του 2017.

Τα Moxy Hotels απευθύνονται στους ταξιδιώτες νέας γενιάς αφού συνδυάζουν τον σύγχρονο σχεδιασμό τους, με φιλικές υπηρεσίες και προσιτές τιμές.

Το πρώτο ξενοδοχείο από τα δύο, το Moxy Chelsea θα είναι ένα υπερσύγχρονο λειτουργικά ξενοδοχείο 37 ορόφων και 349 δωματίων με…λουλουδάτη διακόσμηση, μεγάλα παράθυρα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες εμπνευσμένο από την ιταλική αναγέννηση.

Με το που θα μπαίνουν στο εσωτερικό του οι πελάτες θα αντικρίζουν ένα καταπράσινο ανθοπωλείο, ένα ιταλικό εστιατόριο, ζαχαροπλαστείο και καφετέρια.

Ο δεύτερος όροφος του ξενοδοχείου θα είναι διαθέσιμος για σεμινάρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις, ενώ στον 37ο όροφο του ξενοδοχείου θα υπάρχει γυάλινο roof-bar με θέα το Empire State Building, το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού θα μετατρέπεται σε ανοιχτή βεράντα ακριβώς κάτω από το νεοϋορκέζικο ουρανό.

Το ξενοδοχείο επίσης θα διαθέτει εικοσιτετράωρες υπηρεσίες εστίασης, υπηρεσίες για ηλεκτρονικό check in/out από το κινητό, Wi-Fi υψηλής ταχύτητας και προσωπικό πάντα πρόθυμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών.