Στην εξαγορά της ξενοδοχειακής μονάδας «Meli Palace» στην Κρήτη που μέχρι πρότινος ανήκε στην οικογένεια Μουσαμά προχώρησε η Grivalia Hospitality S.A

Ειδικότερα, η Grivalia Hospitality (στην οποία διατηρεί συμμετοχή 25% η GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ) εξαγόρασε μέσω μίας κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας, τις μετοχές της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ Α.Ε., η οποία κατέχει το 100% του ακινήτου στο οποίο έχει ανεγερθεί το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα δυναμικότητας 4 αστέρων, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στα Μάλια Κρήτης, έχει 158 δωμάτια σε οικόπεδο 104 περίπου στρεμμάτων και είναι εκμισθωμένο στην Grecotel.

Για την απόκτηση των μετοχών ελευθέρων υποχρεώσεων και εξαιρουμένων λοιπών στοιχείων του ενεργητικού, καταβλήθηκε κατά την υπογραφή του συμφωνητικού τίμημα 9 εκατ. ευρώ.

Επίσης, έχει συμφωνηθεί επιπρόσθετο τίμημα 2 εκατ. ευρώ καταβλητέο σε δόσεις μέχρι και το 2022, καθώς και τίμημα 2 εκατ. ευρώ υποκείμενο στην εκπλήρωση συγκεκριμένων προϋποθέσεων.

Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο σε λειτουργία που εντάσσεται στο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της Grivalia Hospitality η οποία φαίνεται ότι εξετάζει και την απόκτηση και άλλων μονάδων.