grecotel pasxaΜε εορταστικές προτάσεις απόδρασης καθώς και μοναδικές εκπλήξεις και δραστηριότητες, προγράμματα για μικρούς και μεγάλους η Grecotel θα γιορτάσει το φετινό Πάσχα, ακολουθώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του λαού μας. Ζήστε ένα αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα στην Κυλλήνη, την Καλαμάτα, την Κέρκυρα,  το Ρέθυμνο Κρήτης, τη Θεσσαλία ή την Αλεξανδρούπολη επιλέγοντας παραδοσιακά τη φιλοξενία με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel

Γιορτάστε την Ανάσταση ανταλλάσσοντας το φιλί της Αγάπης κάτω από φαντασμαγορικά βεγγαλικά. Η Κυριακή είναι μέρα ανοιξιάτικης γιορτής. Μέσα στους κήπους σουβλίζονται τα αρνιά και στήνεται ο πιο εντυπωσιακός μπουφές, ενώ παραδοσιακό συγκρότημα συνοδεύει το ελληνικό γλέντι. 

Επίσης, στα ξενοδοχεία Grecotel τα παιδιά θα βρουν το δικό τους βασίλειο, ένα φανταστικό παιχνιδότοπο Grecoland – το κλαμπ-στέκι, με τις ονειρικές παιδικές χαρές και τους έμπειρους ψυχαγωγούς. Θα διασκεδάζουν ανακαλύπτοντας τα Πασχαλινά έθιμα της Ελλάδας μας: Βάψιμο αυγών, στολισμός λαμπάδων και διασκεδαστικά παιχνίδια είναι λίγοι μόνο τρόποι που θα διατηρήσουν το δελτίο της παιδικής διασκέδασης ανέφελο! 

Δωρεάν η διαμονή των παιδιών στο δωμάτιο, έκπτωση στην 4η & 5η διανυκτέρευση & για τα μέλη του Privilege Club 10% έκπτωση στην κράτησή.