Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Μήνυμα Προέδρου και Διοίκησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Μια θητεία που ξεπέρασε χρονικά άλλες θητείες, αφού διήρκεσε σχεδόν 5 έτη, αντιμετώπισε ωστόσο πρωτόγνωρες προκλήσεις και υποστήριξε πολύπλευρα και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά την επιχειρηματικότητα της Αρκαδίας. Με αίσθημα συνέπειας προς την ευθύνη μας υλοποιήσαμε ένα στρατηγικό σχέδιο, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεών μας, όσο και τις εθνικές και διεθνείς εξελίξεις που αυτές τις επηρέασαν.

Νιώθουμε ικανοποίηση γιατί πιστεύουμε ότι ενισχύσαμε το θεσμικό κύρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και την αξιοπιστία του, υλοποιήσαμε δράσεις, αναλάβαμε πρωτοβουλίες και κάναμε στοχευμένες παρεμβάσεις που ωφέλησαν τα μέλη μας και το σύνολο της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας. Και αυτά τα πετύχαμε γιατί εδραιώσαμε ένα πνεύμα ενότητας, συνεργασίας και συνεννόησης μεταξύ μας, αλλά και με τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς που συνεργαστήκαμε. Αυτή είναι και η σημαντικότερη παρακαταθήκη μας.

Δημοσιεύουμε σήμερα τον απολογισμό των πεπραγμένων μας, ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν υπεύθυνα, αλλά και η επόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας να γνωρίζει τι θα παραλάβει.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στο σύνολο των μελών του Επιμελητηρίου για την ουσιαστική στήριξη που παρείχαν και στο προσωπικό του Επιμελητηρίου γιατί εργάστηκαν σκληρά, με επιμονή και επιμέλεια, και ξεπέρασαν τους εαυτούς τους επιτελώντας σημαντικό έργο.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας