Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, σε συνεργασία με τη ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ θα υλοποιήσουν το παρακάτω σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης (μάγειρες, εστιάτορες).

Το σεμινάριο έχει τίτλο: «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ», με τη παρακάτω θεματολογία:

  • Ιστορική αναδρομή και επιρροές
  • Εισαγωγή στην Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα
  • Ταξίδι στην σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα
  • Παρουσίαση εννέα  παραδοσιακών συνταγών με νέες μεθόδους  παρουσίασης
  • Πλήρης ανάλυση συνταγών με ιστορία προέλευσης
  • Γευστική δοκιμή συνταγών

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ: ΣΒΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΛΙΓΛΙΑΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΙΝΙ

ΕΝΑΡΞΗ: ΤΡΙ 24/1/2017  ΛΗΞΗ : ΤΕΤ 25/1/2017

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ: ΤΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ 10:00-1:30