Τι θα μπορούσε να προταθεί στους VIP πελάτες που μόλις αποφάσισαν ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου;

Όταν η τιμή δεν είναι θέμα, μία επιλογή υπάρχει για ένα ‘over – the – top’ τουριστικό πακέτο που προσφέρεται σε περιορισμένο αριθμό από την εταιρεία Know Experiences, έναν εξειδικευμένο ταξιδιωτικό οργανισμό που προωθεί υψηλής ποιότητας τουριστικές υπηρεσίες και από την ιδιωτική αεροπορική εταιρεία PlaneClear.

Το 5 διανυκτερεύσεων πακέτο με την επωνυμία Luxury Olympics Experience περιλαμβάνει μεταφορά με πολυτελές ιδιωτικό αεροσκάφος με διαμονή στην διάσημη περιοχή του Λονδίνου Belgraves στο ξενοδοχείο Thompson Hotel το οποίο άνοιξε τις πύλες του στις αρχές του χρόνου και αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς στην ξενοδοχία της Μεγάλης Βρετανίας.

Φυσικά το σπουδαιότερο είναι το γεγονός ότι οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν εισιτήρια για πολλά ενδιαφέροντα Ολυμπιακά αγωνίσματα όπως την κολύμβηση, τις καταδύσεις, την ιππασία, την υδατοσφαίριση, την γυμναστική και την σκοποβολή. Ο τρόπος επιλογής είναι είτε να επιλέξουν 3 αγωνίσματα που θα τους προσφερθούν με της καλύτερης κατηγορίας θέσεις, είτε 5 αγωνίσματα που θα τους προσφερθούν με χαμηλότερη κατηγορία θέσης.

Επιπλέον, οι πελάτες για να απολαύσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων, θα έχουν το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στην ειδικό χώρο φιλοξενίας για τους VIP που θα υπάρχει σε κάθε αθλητικό χώρο όπου θα τους προσφέρεται υψηλής γαστρονομικής αξίας μενού και ποτά αλλά και δυνατότητα επαφής με τους αθλητές και αθλητικούς παράγοντες.

Τέλος, όλες οι μεταφορές τους θα πραγματοποιούνται με πολυτελέστατο αυτοκίνητο με οδηγό και στο πακέτο περιλαμβάνεται και μία πρόσκληση για ιδιωτικό celebrity party είτε στο γνωστό Box Nightclub, είτε σε Yacht Party σε γνωστό mega yacht που θα είναι ελλιμενισμένο στον Τάμεση.

Επειδή για όλα υπάρχει μια τιμή, αυτή ξεκινάει από το ποσό των 80,000 ευρώ και ήδη υπάρχει λίστα αναμονής., επιβεβαιώνοντας τον κανόνα ότι ποτέ ο ποιοτικός τουρισμός δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα επιβίωσης.

Χρήστος Νικολαϊδης