Η Wizz Air θα ξεκινήσει νέα δρομολόγια από τη βάση της στο Gatwick προς 14 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των, Φάρο, Πάλμα, Λάρνακα, Κατάνια, Ποντγκόριτσα, Τελ Αβίβ, Χανιά, Μύκονος και Φουντσάλ.

Θα υπάρχουν επίσης νέα δρομολόγια από το Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Βιέννη, το Μπάρι και τη Νάπολη προς το Gatwick, με αυτές τις πτήσεις να εκτελούνται από τη Wizz Air Hungary.

Συνδυάζοντας δρομολόγια όλο το χρόνο και εποχιακά, αυτές οι νέες πτήσεις θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο και μετά.

Αυτά τα αεροσκάφη θα εξυπηρετούν υπάρχοντα δρομολόγια από το αεροδρόμιο Gatwick προς τη Μάλαγα, την πύλη προς την Costa del Sol και την Αθήνα, καθώς και όλα τα νέα δρομολόγια.

Με μια σειρά από προορισμούς που προσφέρονται, από τις συναρπαστικές ιταλικές πόλεις του Μιλάνου και της Ρώμης, έως τους αγαπημένους ζεστούς προορισμούς διακοπών, όπως η Μύκονος και η Πάλμα ντα Μαγιόρκα, υπάρχουν συναρπαστικές ταξιδιωτικές ευκαιρίες για κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Με την κυκλοφορία αυτών των νέων δρομολογίων, η Wizz Air θα διαθέτει 22 μη εποχικά και εποχικά δρομολόγια από το Gatwick. Από το άνοιγμα της βάσης της στο αεροδρόμιο Gatwick τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η Wizz Air UK έχει προσφέρει μια σειρά δρομολογίων προς δημοφιλείς και μη συνηθισμένους προορισμούς για τους πελάτες της με έδρα το Λονδίνο και τη νότια Αγγλία, δημιουργώντας θέσεις εργασίας, τονώνοντας τους τοπικούς οικονομίας και περαιτέρω συνδεσιμότητα στην περιοχή.