Το MSC Grandiosa, το νέο κρουαζιερόπλοιο της MSC Cruises θα είναι το δεύτερο πλοίο της εταιρείας να διαθέτει τον εικονικό προσωπικό συνεργάτη της ZOE για κρουαζιέρες.

Το ZOE είναι βοηθός ενεργοποίησης φωνής της MSC Cruises, ο οποίος ξεκίνησε το MSC Bellissima τον Μάρτιο.

“Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στις MSC Cruises, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises, Γιάννη Οντόρατο.
Από την έναρξη του κορυφαίου μας προγράμματος ψηφιακής καινοτομίας MSC για μένα το 2017, συνεχίσαμε την έρευνα και την εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών μας, εξασφαλίζοντας ότι μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την πλούσια σειρά υπηρεσιών, και τις εγκαταστάσεις που προσφέρουμε στα πλοία μας”.

Παράλληλα με το ZOE, η MSC Cruises προσφέρει υπηρεσίες που περιλαμβάνουν την επιλογή κράτησης πακέτων μέσω της εφαρμογής MSC for Me και το MSC για Me Chat που βοηθά τους επισκέπτες να μείνουν συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους με τους οποίους ταξιδεύουν.
Η εφαρμογή επιτρέπει στους επιβάτες να αλληλοενημερώνονται άμεσα χωρίς να χρειάζονται ένα πακέτο διαδικτύου.

Το MSC Grandiosa που είναι το έκτο connected κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, θα βαφτιστεί στο λιμάνι του Αμβούργου στις 9 Νοεμβρίου 2019.