• Από τις 27 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2024, μια περιοχή με ελεύθερη πρόσβαση, έκτασης άνω των 850 τ.μ. στο Palais de Tokyo στο Παρίσι, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο της αεροπορικής εταιρείας, και να απολαύσετε μια γαστρονομική εμπειρία, όπως ακριβώς κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, στο εστιατόριο της Air France.

• Από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2024, ένας ειδικός χώρος στο SPOT24 στη βάση του Πύργου του Άιφελ, συνεχίζει να αναδεικνύει τις καλύτερες υπηρεσίες της Air France, ιδιαίτερα την υπηρεσία SAPHIR για επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα.

Αυτό το καλοκαίρι, η Γαλλία θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου.

Όλες οι ομάδες της Air France προετοιμάζονται για αυτό το γεγονός εδώ και πολλούς μήνες, με την εταιρεία σήμερα να ανακοινώνει το ειδικό πρόγραμμα εκδηλώσεών της που είναι διαθέσιμο για όλους αυτό το καλοκαίρι στο κέντρο του Παρισιού.

Αυτό συνιστά μια μοναδική ευκαιρία για επισκέπτες και λάτρεις των σπορ από όλο τον κόσμο να εξερευνήσουν τον κόσμο της αεροπορικής εταιρείας και να ανακαλύψουν τη ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει, προωθώντας με κομψότητα τον γαλλικό τρόπο ζωής.

Ένα εστιατόριο από την Air France στο Palais de Tokyo

Από τις 27 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2024, η Air France μας προσκαλεί όλους να εξερευνήσουμε τον κόσμο της στο Palais de Tokyo. Το γνωστό αυτό κέντρο πολιτισμού βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με εγκαταστάσεις όπου θα φιλοξενηθούν πολλά αθλητικά γεγονότα, όπως το Grand Palais Ephémère, ο Πύργος του Eiffel και η Εσπλανάδα των Απόμαχων.

Ανάμεσα σε δύο αγώνες ή κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στη γαλλική πρωτεύουσα, επισκέπτες όλων των ηλικιών θα μπορούν να έχουν πρόσβαση δωρεάν σε έναν χώρο συνολικής έκτασης άνω των 850τμ αφιερωμένο στην εταιρεία και να περιηγηθούν με τον δικό τους ρυθμό και ευκολία.

Στην καρδιά του χώρου θα βρίσκεται το εστιατόριο της Air France, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του ειδικά για την περίσταση. Με χωρητικότητα 80 θέσεων, το εστιατόριο θα προσφέρει μια πρωτότυπη γαστρονομική εμπειρία, «όπως εν πτήσει». Αυτό το pop-up εστιατόριο θα προσφέρει τις ίδιες γαστρονομικές απολαύσεις με εκείνες που σερβίρονται αποκλειστικά στην Business καμπίνα μεγάλων αποστάσεων της Air France.

Ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin Γάλλος σεφ Arnaud Lallement υπογράφει τα απολαυστικά πιάτα στο à la carte μενού του εστιατορίου. Με επιλογές ανάμεσα σε κρέας, πουλερικό, ψάρι ή χορτοφαγικές επιλογές, το μενού του Ιουλίου αναμένεται να διαφοροποιηθεί τον Αύγουστο.

Αυτό θα περιλαμβάνει επιδόρπια υπογεγραμμένα από τη Nina Métayer, που ψηφίστηκε πρόσφατα ως World Pastry Chef για το 2024 από τα World’s 50 Best Restaurants Awards. Θα προσφέρεται επίσης μια μεγάλη επιλογή από ετικέτες κρασιού, σαμπάνιας και μεγάλη ποικιλία από αλκοολούχα και μη ποτά.

Με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο, ποικιλία τυριών και επιδόρπιο, κάθε γεύμα σε γαλλικό στυλ θα σερβίρεται σε σκεύη ειδικά σχεδιασμένα για την Air France από τον σχεδιαστή Jean-Marie Massaud, σε ένα περιβάλλον παρόμοιο με εκείνο του αεροπλάνου, προσομοιάζοντας τον δίσκο του φαγητού στη Business class της εταιρείας.

Μια μοναδική ευκαιρία για να ανακαλύψετε την εμπειρία Air France…

Στους εκθεσιακούς χώρους, οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να θαυμάσουν το εμβληματικό κόκκινο φόρεμα με την ατελείωτη ουρά, σχεδιασμένο από τον Rabih Kayouz το οποίο παρουσιάζεται και στο brand video της Air France. Θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τη νέα Business καμπίνα της εταιρείας, εξοπλισμένη με νέα συρόμενη πόρτα που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ιδιωτικότητα.

Επίσης θα δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να επισκεφτεί το πιλοτήριο ενός Airbus A350, το κόσμημα του στόλου μακρινών αποστάσεων της εταιρείας, μέσω μιας διασκεδαστικής εμπειρίας εικονικής πραγματικότητας.

Η Air France θα εγκαταστήσει επίσης μεγάλες οθόνες πληροφοριών προτρέποντας τους επισκέπτες να μάθουν περισσότερα για τις δεσμεύσεις της εταιρείας για βιώσιμη ανάπτυξη και να κατανοήσουν τι κάνει για την μείωση παραγωγής άνθρακα κατά τις δραστηριότητές της, ιδίως μέσω της αυξημένης χρήσης πιο βιώσιμων αεροπορικών καυσίμων, της ανανέωσης του στόλου, της ανάπτυξης πρακτικών οικολογικής πλοήγησης και της χρήσης διαφορετικών μέσων μεταφοράς.

Νέες σειρές προϊόντων Air France Shopping που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατίθενται επίσης προς πώληση αποκλειστικά σε αυτόν τον ειδικό χώρο. Τέλος, θα υπάρχει ένας διαγωνισμός για να κερδίσετε δύο εισιτήρια για μακρινό ταξίδι σε Business class σε έναν προορισμό του δικτύου της εταιρείας.

Air France, Palais de Tokyo, 13 avenue du Président Wilson, 75016 Παρίσι. Ελεύθερη είσοδος από τις 10:30 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ., από τις 27 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2024.

Το εστιατόριο της Air France, με κράτηση, από τις 11:30 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. Ενιαίο μενού στα 85 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων αλκοολούχων ή μη αλκοολούχων ποτών.
…και τις καλύτερες υπηρεσίες της εταιρείας

Από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2024, η Air France θα συνεχίσει να παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες της στο κέντρο του Παρισιού.

Η εταιρεία θα συμμετέχει στο SPOT24, το χώρο που φιλοξενεί την έκθεση “sport and urban cultures” και το τουριστικό κέντρο πληροφόρησης του Γραφείου Τουρισμού “Paris Je T’aime”, που βρίσκεται δίπλα στον Πύργο του Άιφελ. Το SPOT24 είναι ένας συναρπαστικός χώρος που προσφέρει ένα πλούσιο και ποικιλόμορφο πρόγραμμα. Εκεί θα βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο το νέο κάθισμα της Business μεγάλων αποστάσεων της Air France, στη διάθεση όλων.

Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει επιπλέον αυτόν τον χώρο για να παρουσιάσει και να προωθήσει την υπηρεσία βοήθειας SAPHIR για πελάτες με μειωμένη κινητικότητα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της εταιρείας για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια.