Η Airbus θα παρουσιάσει στη Μαλαισία το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών όλων των αεροσκαφών της στην Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας και Αεροπορίας στο Λανγκάουι την επόμενη εβδομάδα.
Η αεροπορική επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στις 26-30 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Mahsuri στο Λανγκάουι, του Κεντάχ.

Τα αεροσκάφη της Airbus θα είναι το εμπορικό A320neo, τα στρατιωτικά A400M και CN235 καθώς και τα ελικόπτερα H225M του RMAF, το AS555SN Fennec, το AS365 Dauphin και το ιατρικό H145 για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η Μαλαισία είναι μια στρατηγική αγορά για την Airbus με επιτυχία σε όλα τα εμπορικά και στρατιωτικά αεροσκάφη της εταιρείας, τις γραμμές προϊόντων και ελικοπτέρων.
Οι πελάτες στη Μαλαισία έχουν παραγγείλει περισσότερα από 700 εμπορικά αεροσκάφη και πάνω από 100 ελικόπτερα και ο RMAF είναι ο πρώτος πελάτης εξαγωγών για το αεροσκάφος A400M.
Η Airbus παρείχε επίσης στον MEASAT-3b, τον μεγαλύτερο δορυφόρο επικοινωνίας της χώρας.

Η Airbus είναι επίσης ο μεγαλύτερος συνεργάτης της αεροδιαστημικής βιομηχανίας της Μαλαισίας, με προμηθευτές στη χώρα που παράγουν μεγάλα τμήματα αεροσκαφών στη γραμμή προϊόντων της Airbus. Η εταιρεία έχει επίσης επενδύσει στις Μαλαισιανές της μονάδες που εστιάζουν σε υπηρεσίες όπως συντήρηση αεροσκαφών και συντήρησης ελικοπτέρων, επισκευή, εκπαίδευση πιλότων και υποστήριξη πελατών.