Η American Airlines άνοιξε ξανά το First Class Lounge στο Λονδίνο Heathrow (LHR) Terminal 3, με τον premium χώρο να έχει υποστεί μια ανανέωση και την επιμέλεια μιας ολοκαίνουργιας προσφοράς φαγητού για τους επιβάτες.
Ο ανανεωμένος χώρος εγκαταστάθηκε μια νέα πλήρως αξιόπιστη επαγγελματική κουζίνα, παρέχοντας στους Αμερικανούς σεφ την ικανότητα να παράγουν μια πλούσια προσφορά μπουφέ και ένα premium á la carte μενού. Η επαναλειτουργία βλέπει επίσης την επιστροφή του American’s Champagne station, μαζί με τις κορυφαίες μηχανές καφέ σε κόκκους σε φλιτζάνι και μια εκτενή λίστα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών.

Σχεδιασμένο για να παρέχει άνεση και άνεση, το lounge προσφέρει χώρο για 120 άτομα, με τα αναζωογονημένα εξαρτήματα και εξαρτήματα που δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη, πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία.»

Το London Heathrow First Class Lounge στοχεύει να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία των πελατών για τους πολύτιμους επισκέπτες μας. είτε ταξιδεύουν μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης είτε συνδέονται πέρα ​​από το Χίθροου», σχολιάζει ο Rhett Workman, Διευθύνων Σύμβουλος, Strategic Performance and UK Operations.

«Στην American, θέλουμε να συνεχίσουμε να επανεπενδύουμε στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες όλων των επιβατών μας, ειδικά σε μια εποχή που το απρόσκοπτο ταξίδι είναι το κλειδί».