Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Costa Cruises θα επαναλειτουργήσει με ολόκληρο τον στόλο της αυτό το καλοκαίρι.
Την σταδιακή επανέναρξη στις κρουαζιέρες σηματοδοτεί η αναχώρηση του Costa Toscana στις 5 Μαρτίου.

Μέχρι το καλοκαίρι, ολόκληρος ο στόλος της εταιρείας θα ξαναρχίσει τη λειτουργία του. Συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων νέων πλοίων που παραδόθηκαν τους τελευταίους μήνες. Αυτά είναι τα Costa Toscana, Costa Smeralda, Costa Firenze και Costa Venezia που θα ταξιδεύουν στη Μεσόγειο.

Η Costa Cruises σχεδιάζει να πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.800 κρουαζιέρες από την άνοιξη του 2022 έως τον χειμώνα 2022-2023.
Τα ταξίδια των τριών έως 127 ημερών θα επισκεφθούν 179 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

«Βλέπουμε την αύξηση της ζήτησης για διακοπές και είμαι βέβαιος ότι αυτή η τάση θα αυξηθεί περαιτέρω τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Roberto Alberti, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Costa Cruises.

Η εμπειρία μας στην κρουαζιέρα που έχει εμπλουτιστεί θα επιτρέψει στους επισκέπτες να ανακαλύψουν προορισμούς με αυθεντικό τρόπο, χάρη στις εκτεταμένες στάσεις σε ορισμένα λιμάνια.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα στόλο με πλοία τελευταίας γενιάς, που συνδυάζουν τη βιώσιμη καινοτομία με τη διασκέδαση, τη φιλοξενία και την ευεξία.

Το 2021, καταγράψαμε με ασφάλεια στα πλοία μας περισσότερες από 1,5 εκατομμύριο μετακινήσεις επιβατών, επιτυγχάνοντας ένα πραγματικά μοναδικό και εξαιρετικό ρεκόρ λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο στο οποίο λειτουργούσαμε».

Κρουαζιέρες και σε Ελλάδα

  • Το κρουαζιερόπλοιο Costa Favolosa θα ξαναρχίσει στις 28 Απριλίου, με «μίνι κρουαζιέρες» στη Μεσόγειο.
  • Το Costa Venezia θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου από την Κωνσταντινούπολη, με ένα δρομολόγιο μιας εβδομάδας στην Τουρκία και την Ελλάδα.
  • Το Costa Smeralda θα ξεκινήσει ξανά στις 7 Μαΐου, προσφέροντας ένα δρομολόγιο μιας εβδομάδας στη δυτική Μεσόγειο.
  • Το Costa Pacifica θα ξεκινήσει τα ταξίδια στις 4 Ιουνίου από το Μπάρι, εξερευνώντας την Ελλάδα και τη Μάλτα.