Η Emirates θα αυξήσει τις υπηρεσίες από το Λονδίνο Gatwick με την προσθήκη τρίτης καθημερινής πτήσης, από τις 27 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου 2022.

Αυτή η τρίτη καθημερινή πτήση θα βοηθήσει στην εξυπηρέτηση της υψηλής ζήτησης από πελάτες που ταξιδεύουν από και προς το Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι.

Θα παρέχει επίσης πρόσθετες θέσεις για να φιλοξενήσει επιβάτες της Emirates που επηρεάζονται από προσαρμογές χωρητικότητας σε πτήσεις από το Χίθροου του Λονδίνου.

Η αεροπορική εταιρεία ή ο ταξιδιωτικός τους πράκτορας θα επικοινωνήσει απευθείας με τους πελάτες της Emirates που επηρεάζονται από τις προσαρμογές χωρητικότητας στο Χίθροου του Λονδίνου.

Η αεροπορική εταιρεία συνεργάζεται με ταξιδιωτικούς συνεργάτες για την εκ νέου υποδοχή τυχόν κρατήσεων που επηρεάζονται.

Η πρόσθετη καθημερινή πτήση προς το Λονδίνο Γκάτγουικ θα εκτελείται με αεροσκάφος Boeing 777 της Emirates ευρείας ατράκτου που προσφέρει First, Business και Economy θέση.

Η Emirates θα συνεχίσει να εκτελεί τις έξι καθημερινές πτήσεις της προς/από το Λονδίνο και την προγραμματισμένη επανεκκίνηση των πέντε εβδομαδιαίων πτήσεων από την 1η Αυγούστου προς το Λονδίνο Stansted, με καθημερινά δρομολόγια από τον Σεπτέμβριο και μετά.