Η Finnair προσφέρει στους πελάτες περισσότερη επιλογή και ευελιξία εισάγοντας μια νέα δομή μονής διαδρομής για τις ενδοευρωπαϊκές και εσωτερικές πτήσεις της από τις 12 Ιανουαρίου 2021.

Τα εισιτήρια απλής μετάβασης με ανταγωνιστικούς ναύλους είναι τώρα διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις εντός της Ευρώπης και εσωτερικού της Finnair όλα τα κανάλια αγοράς.

« Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές και ευελιξία και η άρση της πολυπλοκότητας των κανόνων επιστροφής ναύλων καθιστά την αγορά απλούστερη και πιο διαφανή. Τώρα τα καλύτερα επίπεδα ναύλων θα είναι διαθέσιμα για όλους τους πελάτες ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαμονής στον προορισμό. Αυτό είναι κάτι που οι πελάτες μας ευχήθηκαν », λέει ο Ole Orvér, Διευθύνων Σύμβουλος της Finnair.

Οι καλύτεροι ναύλοι Finnair είναι διαθέσιμοι στην εφαρμογή Finnair.com και Finnair για κινητά, όπου οι αγορές για εισιτήρια μετ ‘επιστροφής ή απλής μετάβασης γίνονται εύκολα. Οι πελάτες μπορούν ακόμα να επιλέξουν ένα εισιτήριο επιστροφής αντί για μονόδρομο. Δεν απαιτούνται αλλαγές στις κρατήσεις που έγιναν πριν από τις 12 Ιανουαρίου 2021.