Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι καλοφαγάδες που θέλουν να μάθουν κόλπα και τεχνικές από μερικούς από τους πιο διάσημους σεφ του κόσμου -μέλη του Culinary Council- μπορούν να ξεκινήσουν μία κρουαζιέρα Holland America Line με πρόγραμμα «Culinary Cruise».

Με την επέκταση του προγράμματος μέχρι το 2023, οι διάσημοι σεφ θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους και τα μυστικά της κουζίνας σε επιλεγμένα ταξίδια, προσκαλώντας τους επισκέπτες να μοιραστούν το αμοιβαίο πάθος τους για τη γαστρονομία.

Το «Culinary Cruise» περιλαμβάνει ζωντανές επιδείξεις μαγειρικής υπό την καθοδήγηση των σεφ.

«Οι γαστρονομικές κρουαζιέρες μας έχουν αποδειχθεί δημοφιλείς στους καλεσμένους μας που εκτιμούν την πρόσβαση σε αυτούς τους καταπληκτικούς σεφ και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τα μέλη του Culinary Council μας ξανά στο πλοίο το 2023, δήλωσε ο Michael Stendebach, αντιπρόεδρος τροφίμων, ποτών και υπηρεσίες επισκεπτών, Holland America Line.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες μας και να μάθουν μυστικά από έναν διάσημο σοκολατοποιό ή τον κορυφαίο μάστερ του σούσι στον κόσμο. Αυτό ελπίζουμε ότι θα είναι κάτι που θα θυμούνται για πάντα».

Το Culinary Council της Holland America Line αποτελείται από ελίτ σεφ που φέρνουν παγκόσμια επιρροή στην γευστική εμπειρία σε όλο τον στόλο.
Επίσης, ένα βράδυ στο dining room σε κάθε κρουαζιέρα έχει ένα ειδικό μενού που προσφέρει μια συλλογή από πιάτα από τα μέλη του Culinary Council.