Σύνταξη: tourismtoday.gr

Μετά τη συνεργασία της με την Tourism Ireland το 2018 για μια καμπάνια, η Hotelbeds ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της με τον προορισμό. Στόχος είναι να τον προωθήσει σε ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Η Tourism Ireland ξεκίνησε μια πραγματικά ολοκληρωμένη καμπάνια πολλαπλών καναλιών που αναδεικνύει το νησί ως έναν φανταστικό προορισμό για απόδραση ή διακοπές.

Το μήνυμα είναι απλό. Η Ιρλανδία είναι πρόθυμη να απλώσει το «πράσινο χαλί» και να υποδεχτεί τους επισκέπτες.

«Για άλλη μια φορά συνεργαζόμαστε με την Hotelbeds δήλωσε ο David Boyce , Επικεφαλής Νέων και Αναδυόμενων Αγορών στην Tourism Ireland.

Η εταιρεία εκτελεί καμπάνιες στις βασικές αγορές μας, δημιουργώντας κρατήσεις ξενοδοχείων.

Αυτή η καμπάνια λειτουργεί παράλληλα με την εκτεταμένη διαφημιστική μας εκστρατεία Green Button. Είναι μια άμεση αντανάκλαση του Green Button, που θα ολοκληρώσει το μοντέλο κράτησης, απλοποιώντας το ταξίδι.

Ανυπομονούμε να δούμε άμεσα αποτελέσματα για τον κλάδο μας σε όλο το νησί της Ιρλανδίας.»

Η Hotelbeds συμμετέχει στην τολμηρή εκστρατεία Green Button -τη μεγαλύτερη στην ιστορία του Τουρισμού της Ιρλανδίας- για να προωθήσει τον προορισμό μεταξύ του δικτύου ταξιδιωτικών συμβούλων της bedbank στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Η συνεργασία θα βοηθήσει την ομάδα προμηθειών της εταιρείας να εξασφαλίσει αποκλειστικές τιμές προσφοράς σε ακίνητα στην περιοχή. Καθώς και να επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων της.

«Η υπογραφή αυτής της νέας συνεργασίας με την Tourism Ireland ενισχύει την παρουσία μας στην αγορά και υποστηρίζει την εξαιρετική δουλειά που κάνει η ομάδα προμηθειών μας στην περιοχή, τόνισε ο Joseph Sheller, Επικεφαλής του Global Destination Marketing της Hotelbeds.

Η Tourism Ireland κάνει μια αξιοσημείωτη δουλειά σε αυτήν την περίοδο ανάκαμψης. Και εμείς στη Hotelbeds δεσμευόμαστε όλοι να προωθήσουμε τον προορισμό σε ένα ευρύ κοινό B2B.»