Η Hyatt Hotels ανακοίνωσε το πρώτο της ξενοδοχείο στο νησί της Κύπρου καθώς έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με την Anolia Holdings Limited. To ξενοδοχείο θα διαθέτει 300 δωμάτια και αναμένεται να ανοίξει το 2025 στη Λεμεσό.

Το νεόκτιστο παραθαλάσσιο θέρετρο θα βρίσκεται σε μια παραλία με γαλάζια σημαία ανατολικά της Λεμεσού, μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του νησιού. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στην παραλία στη νότια ακτή του νησιού , το Grand Hyatt Λεμεσός θα είναι ένας μαγευτικός προορισμός που περιλαμβάνει εξαιρετικές εγκαταστάσεις σπα και γυμναστηρίου, καθώς και εσωτερική πισίνα και δύο εξωτερικές.

Το θέρετρο θα προσφέρει επιπλέον πέντε ιδέες για τρόφιμα και ποτά, καθώς και χώρο εκδηλώσεων 1.400 τ.μ. Επιπλέον, το Grand Hyatt Λεμεσός θα αποτελέσει βασικό στοιχείο του Zaria Resort, μιας πολυτελούς ανάπτυξης μικτής χρήσης, που αποτελείται από διαμερίσματα κατοικιών και ιδιωτικές βίλες συνολικού ύψους άνω των 861.100 τετραγωνικών ποδιών.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Anolia Holdings Limited για να φέρουμε τη μάρκα Grand Hyatt, γνωστή για την πρόσβαση σε εμβληματικές τοποθεσίες, στο νησί της Κύπρου, έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη», δήλωσε η καTakuya Aoyama, αντιπρόεδρος ανάπτυξης για την Ευρώπη και την Αφρική της Hyatt . «Το Grand Hyatt Λεμεσός αντιπροσωπεύει ένα βασικό στοιχείο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής στην Ευρώπη καθώς συνεχίζουμε να αναζητούμε ευκαιρίες για να επεκτείνουμε το αποτύπωμα του θερέτρου μας στη Μεσόγειο», συμπλήρωσε.

Μόνο 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, το ξενοδοχείο θα φέρει μαζί του την εξαιρετική μάρκα πολυτέλειας και τη ζωντανή σχεδίαση που προσφέρει η μάρκα Grand Hyatt στους επισκέπτες σε όλο τον κόσμο.

Η ανακοίνωση της Grand Hyatt Λεμεσού ακολουθεί μια σημαντική επέκταση του αποτυπώματος της μάρκας της Hyatt στην Ευρώπη τους τελευταίους 12 μήνες. Εννέα νέα ξενοδοχεία, όπως το Great Scotland Yard, το Hyatt Centric Dublin, το Andaz Vienna Am Belvedere, το Hyatt Regency Chantilly και άλλα άνοιξαν στην περιοχή το 2019, με τέσσερις ακόμη προσθήκες στη Βαρκελώνη, το Μάντσεστερ και τη Φρανκφούρτη φέτος.