Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Hotels Corporation συνεχίζει την επέκταση της και έχει περισσότερα από 20 πρόσφατα ή προγραμματισμένα εγκαίνια μέχρι το 2025, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, του Μεξικού, της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής.

Τα τελευταία επτά χρόνια, η Hyatt διπλασίασε τον αριθμό των πολυτελών δωματίων της, τριπλασίασε τον αριθμό των δωματίων resort και πενταπλασίασε τον αριθμό των δωματίων lifestyle παγκοσμίως.

Τα νέα και προγραμματισμένα ξενοδοχεία

  • Το Legend Paracas Resort άνοιξε τον Ιούνιο, που βρίσκεται στην ακτή του Περού, περίπου τρεις ώρες νότια της Λίμα.
  • Το Grand Hyatt Indian Wells Resort & Villas άνοιξε στις 9 Σεπτεμβρίου. Το ακίνητο στην Καλιφόρνια μετονομάστηκε από προηγούμενο Hyatt μετά από ανακαίνιση 64 εκατομμυρίων δολαρίων.
  • Το Hyatt Centric Delfina Santa Monica άνοιξε στις 18 Σεπτεμβρίου και είναι το 101 ακίνητο της Hyatt στην πολιτεία της Καλιφόρνια.
  • Το Hyatt Centric San Jose Escazs αναμένεται να ανοίξει τον επόμενο μήνα και θα σηματοδοτήσει το πρώτο ξενοδοχείο της μάρκας Hyatt Centric στην Κόστα Ρίκα.
  • Άλλα ακίνητα περιλαμβάνουν το Hyatt Centric Santo Domingo, το Grand Hyatt Scottsdale Resort, το Grand Hyatt Deer Valley, το Andaz Miami Beach θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο Andaz στη Φλόριντα και το Maison Metier στη Νέα Ορλεάνη.

Το 2025, η Hyatt σχεδιάζει να εισαγάγει πολλές μάρκες πολυτελείας και lifestyle σε βασικές αγορές σε όλη την περιοχή της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων ακινήτων Park Hyatt και Dream Hotels στο Μεξικό, της πρώτης μάρκας Hyatt Centric στο Πουέρτο Ρίκο και του πρώτου ξενοδοχείου Grand Hyatt στο Grand Cayman.