H Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου στον κόσμο, με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά και σταθερή στην επιχειρηματική της δραστηριότητα ήταν και για τη φετινή χρονιά Μεγάλος Χορηγός στην 7η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, στα πλαίσια της έκθεσης HORECA 2018.

Με τη συμμετοχή πλέον των 950 ιδιοκτητών ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα και παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά και της ηγεσίας σημαντικών θεσμικών και κλαδικών φορέων, ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρος Βασιλικός μίλησε για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των ξενοδόχων αλλά και για τα αποτελέσματα και τις νέες δράσεις του Επιμελητηρίου.

Η Ideal Standard, έχοντας ηγετική θέση στον κλάδο δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά, υποστηρίζει δυναμικά την ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο οποίος λειτουργεί ως ο επίσημος φορέας καθολικής εκπροσώπησης της ελληνικής ξενοδοχείας, και έχει ως στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού Ξενοδοχειακού προϊόντος, με απευθείας επαφή με τους ίδιους τους ξενοδόχους.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Έργων και Προδιαγραφών της Ideal Standard, κ. Γιάννης Κουφαλιτάκης δήλωσε σχετικά:

«Ο σχεδιασμός, η κατασκευή ή η ανακαίνιση ενός μεγάλου έργου, απαιτούν τη συμμετοχή έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών, οι οποίοι πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρουν, τόσο συμβουλευτικές υπηρεσίες κατά τον σχεδιασμό, όσο και τεχνική καθοδήγηση κατά τη διάρκεια εκτέλεσης ενός έργου.

Η Ideal Standard, με διεθνείς διακρίσεις και βραβεύσεις σε προϊόντα και λύσεις που αφορούν στον Τουριστικό κλάδο, λειτουργεί ως βασικός προμηθευτής και τεχνικός σύμβουλος στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα.

Με την συμμετοχή μας, ως Μεγάλος Χορηγός της 7ης Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, υποστηρίζουμε ακόμη μια χρονιά έμπρακτα τον Τουριστικό κλάδο, Και αναγνωρίζουμε ότι η Συνέλευση αυτή αποτελεί ουσιαστικό σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών του χώρου».