Η InterContinental Hotels Group (IHG) θα κάνει το ντεμπούτο της πολυτελούς μάρκας μπουτίκ Kimpton Hotels & Restaurants σε δύο νέες αγορές τον επόμενο μήνα, με το Kimpton Maa-Lai Bangkok να ανοίγει στην Ταϊλάνδη την 1η Οκτωβρίου 2020 και το Kimpton Shinjuku Tokyo να ανοίγει στην Ιαπωνία στις 2 Οκτωβρίου 2020.

Το Kimpton Maa-Lai Bangkok, το πρώτο ξενοδοχείο στη Νοτιοανατολική Ασία για το εμπορικό σήμα, θα ανοίξει στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης στην καρδιά της περιοχής Langsuan και δίπλα στο πάρκο Lumpini.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 362 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 131 κατοικιών, καθώς και μια ποικιλία καταστημάτων F&B.

Εμπνευσμένο από τη σκηνή της τέχνης και της μόδας της Νέας Υόρκης, το Kimpton Shinjuku Tokyo βρίσκεται κοντά στο εμβληματικό σταθμό Shibuya Crossing και το σταθμό Shinjuku.

Το Kimpton Shinjuku Tokyo θα προσφέρει 151 δωμάτια, δύο καταστήματα F&B, τρεις χώρους συσκέψεων και εκδηλώσεων, ένα κέντρο υγείας και φυσικής κατάστασης.

Η Kimpton Hotels & Restaurants εξαγοράστηκε από την IHG το 2015 και έκτοτε έχει σημειώσει συναρπαστική ανάπτυξη πέρα ​​από τις ΗΠΑ σε Ευρύτερη Κίνα και Ευρώπη. Η μάρκα πρόκειται να συνεχίσει τη δυναμική της με πάνω από 30 νέα ξενοδοχεία σε προορισμούς όπως το Μπαλί και το Παρίσι τον Απρίλιο του 2021, και το Χονγκ Κονγκ και τη Μαλαισία το 2023.