Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Jet2.com πρόκειται να συνεχίσει τις πτήσεις για σκι προς Λυών, Σαμπέρι και Γκρενόμπλ από τις 22 Ιανουαρίου.
Αυτό ανακοίνωσε η εταιρεία μετά την είδηση ​​ότι η Γαλλία θα χαλαρώσει τους περιορισμούς της σε Βρετανούς ταξιδιώτες, από αύριο 14 Ιανουαρίου. 

Η αεροπορική εταιρεία και ο τουριστικός πράκτορας Jet2CityBreaks ανακοίνωσαν ότι οι πτήσεις και οι διακοπές προς το Παρίσι θα ξεκινήσουν ξανά από τις 11 Φεβρουαρίου.

Η αεροπορική εταιρεία και ο αερομεταφορέας χαιρέτησαν τα νέα που η Γαλλία θα ανοίξει ξανά τα σύνορά της στους εμβολιασμένους ταξιδιώτες και ανέφεραν άμεση αύξηση των αναζητήσεων και των κρατήσεων για πτήσεις σκι.

Η Jet2.com προσφέρει έκπτωση 10% σε όλες τις πτήσεις σκι καθώς στα δρομολόγια προς Λυών, Τσάμπερι και Γκρενόμπλ στις 22 Ιανουαρίου.

Με τις πτήσεις οι πελάτες μπορούν να κατευθυνθούν στις γαλλικές Άλπεις μέσω και της Γενεύης.
Η εταιρεία πραγματοποιεί ήδη δρομολόγια για σκι προς Σάλτσμπουργκ, Τορίνο, Ίνσμπρουκ και Βαρκελώνη (για Ανδόρα).

Οι πτήσεις προς Σαμπερί πωλούνται από πέντε βρετανικές βάσεις. Από Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, Λιντς Μπράντφορντ, Μάντσεστερ και Στάνστεντ.
Και προσφέρουν πρόσβαση στα θέρετρα Alpe d’Huez, Chamonix, La Plagne και Val d’Isère.

Επίσης υπάρχουν πτήσεις από Μπέρμιγχαμ, Στάνστεντ, Μάντσεστερ και Νιούκαστλ, σε γαλλικά θέρετρα όπως το Morzine, το Chamonix, το Chamrousse, το Les Deux Alpes, το Alpe d’Huez και το Avoriaz.

Οι πτήσεις της Λυών αναχωρούν από το Μάντσεστερ, προσφέροντας πρόσβαση στο Tignes, το Les Arcs και το Alpe d’Huez.

Η Jet2 προσφέρει επίσης έκπτωση 50 λίρες ανά άτομο σε όλα τα διαλείμματα πόλης με κράτηση μέσω του Jet2CityBreaks έως τις 7 Φεβρουαρίου.
Η προσφορά ισχύει για όλα τα πακέτα σε έκπτωση για αυτόν τον χειμώνα, χειμώνα 2022-2023 και καλοκαίρι 2023.