Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Scoot, η low cost αεροπορική εταιρεία της Singapore Airlines (SIA) υποδέχεται τη νέα χρονιά με απίστευτες προσφορές σε όλο το δίκτυο της, μεταξύ των οποίων και σε Ελλάδα.

Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 22 Ιανουαρίου 2024, προσφέρει εισιτήρια από 46 ευρώ/μονή διαδρομή για επιλεγμένες περιόδους ταξιδιού φέτος, σε περισσότερους από 55 προορισμούς γεμάτους περιπέτειες, όπως η Ελλάδα, η Αυστραλία, η Κίνα, η Γερμανία, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ.

Με έως και 200.000 θέσεις προς πώληση σε όλο το δίκτυο της Scoot, οι επιβάτες θα απολαύσουν επίσης μια απρόσκοπτη και μοναδική εμπειρία με το μοντέλο πληρωμής ανάλογα με τις ανάγκες της Scoot που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Αυτό περιλαμβάνει επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, γεύματα και αναβάθμιση σε μια βελτιωμένη εμπειρία κατά την πτήση στο ScootPlus, το οποίο παρέχει 30 κιλά επιτρεπόμενες αποσκευές, 15 κιλά επιτρεπόμενες αποσκευές, προτεραιότητα επιβίβασης, επιλογή γεύματος και ποτού, δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi και πολλά άλλα.