Σύνταξη tourismtoday.gr

Η εταιρεία ταξιδιωτικής τεχνολογίας Travelport εξαγόρασε την Deem, πάροχο του εργαλείου ηλεκτρονικών κρατήσεων Etta, από την Enterprise Holdings, για άγνωστο ποσό.

Η τελευταία της επένδυσης στην καινοτομία -από την έναρξη της αγοράς Travelport Plus πριν από σχεδόν δύο χρόνια- στόχο έχει να εφαρμόσει μια «ταχεία τεχνική ενοποίησης» για να επιτρέψει την πρόσβαση της Deem σε προσφορές και προϊόντα του NDC.

«Η εξαγορά της Deem αλλάζει το παιχνίδι. Θα εκπληρώσει μια αυξανόμενη, μετά την πανδημία ανάγκη για ένα σφιχτό, πλήρως ενσωματωμένο εταιρικό εργαλείο που θα παρέχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο πολλαπλών πηγών, συμπεριλαμβανομένου του NDC, δήλωσε ο Greg Webb, Διευθύνων Σύμβουλος της Travelport.

Έχουμε επικεντρωθεί στο λέιζερ στην επένδυση στην τεχνολογική καινοτομία. Το Travelport Plus έχει απλοποιήσει τη ροή εργασιών του πρακτορείου, έχει αναβαθμίσει τον τρόπο επιμέλειας του ταξιδιωτικού περιεχομένου και έχει ενεργοποιήσει τη σύγχρονη ταξιδιωτική λιανική.

Τώρα με την εξαγορά της Deem, η Travelport θα παρέχει στα εταιρικά ταξίδια βραβευμένα, συμπληρωματικά εργαλεία που είναι τόσο επαναστατικά, σύγχρονα και εύχρηστα όσο και το Travelport Plus.»