Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Όμιλος TUI ενισχύει τις δυνατότητες της ψηφιακής πλατφόρμας του σε μια συμφωνία με την επιχείρηση τεχνολογίας ταξιδιών και μεταφορών Mozio.

Το απόθεμα μεταφοράς του Mozio έχει ενσωματωθεί στα ψηφιακά κανάλια διανομής της TUI. Έτσι ο Όμιλος παρέχει περισσότερες από 125.000 επιπλέον επιλογές μεταφοράς σε πάνω από 125 χώρες.

Η συνεργασία είναι μέρος της συνεχιζόμενης ψηφιακής επιτάχυνσης της TUI. Και υποστηρίζει την ανάπτυξη του τμήματος περιηγήσεων και δραστηριοτήτων.

Η ενσωμάτωση με το Mozio είναι το πρώτο βήμα σε μια στρατηγική πρωτοβουλία του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού Ομίλου της Ευρώπης. Καθώς και για την ενοποίηση όλων των επιχειρήσεων μεταφοράς σε μια ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα TUI.

Η νέα συνεργασία αντανακλά τις τρέχουσες ταξιδιωτικές τάσεις. Συμπεριλαμβανομένης της ισχυρότερης ζήτησης για ιδιωτικές μεταφορές. Καθώς και την επιθυμία των πελατών για μεγαλύτερο έλεγχο, ευελιξία και επιλογή κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Ταξιδιωτικοί συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες επιπλέον επιλογές μεταφοράς μέσω του TUI Agency Tool.