Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στον παράδρομο της Λ. Κωνσταντινουπόλεως, στο Δήμο Αθηναίων, από 29-5-2012 έως και 30-6-2012, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου.

 Οι ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

 Α΄ ΦΑΣΗ: Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεταξύ των οδών Γεφυρέων και Ορφέως τμήμα του.

 Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως, δεξιά στην οδό Φρεαρίων, αριστερά στην οδό Βασιλείου του Μεγάλου, αριστερά στην οδό Αχνιαδών, δεξιά στον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως και συνέχεια κανονικά.

 Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ορφέως θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

 Β΄ ΦΑΣΗ: Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεταξύ των οδών Ορφέως και Ελασιδών τμήμα του.

 Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως, δεξιά στην οδό Ορφέως, αριστερά στις οδούς Ελασιδών ή Δεκελέων, δεξιά στον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως και συνέχεια κανονικά.

 Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ορφέως θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

 Γ΄ ΦΑΣΗ: Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεταξύ των οδών Ελασιδών και Περσεφόνης τμήμα του.

 Kατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως, δεξιά στην οδό Ζαγρέως, αριστερά στην οδό Δεκελέων, δεξιά στον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως και συνέχεια κανονικά.

 Στις 16 και 17-6-2012 δε θα πραγματοποιηθούν εργασίες και το οδόστρωμα θα αποδοθεί στην κυκλοφορία.