easyjet212Η easyJet διευρύνει την δραστηριότητα και την επένδυση της στην ελληνική αγορά κατά το 2014, επιβεβαιώνοντας έτσι τη θέση της ως “σταθερού στρατηγικού εταίρου” στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Η easyJet εντός του 2014 εγκαινιάζει εννέα (9) νέα δρομολόγια, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των δρομολογίων της από/προς την Ελλάδα σε 63 (+15%), με αντίστοιχη αύξηση προσφερομένων θέσεων κατά 20% έναντι αυτών του 2013.

Με το σταθερά αυξανόμενο δίκτυό της, η εταιρία ενδυναμώνει περαιτέρω τη σύνδεση σημαντικών ευρωπαϊκών αγορών, με τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, προσελκύοντας όλο και περισσότερους επισκέπτες. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 54% των διατιθεμένων θέσεων αφορά το Ην. Βασίλειο, ενώ το 25% την Ιταλία και το 12% τη Γερμανία.

Παράλληλα, η easyJet εξακολουθεί να αυξάνει τις συχνότητες των πτήσεων από κύριους προορισμούς του δικτύου της όπως Ρώμη-Fiumicino και διευρύνει την εποχικότητα σε άλλους, στοιχείο που αποτελεί κύριο παράγοντα στην ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Ground Operations Manager της easyJet δήλωσε :

“Από το 1998 που η easyJet εγκαινίασε την δραστηριότητα της στην Ελλάδα, διατήρησε σταθερή ανοδική πορεία, προσφέροντας όλο και περισσότερες συνδέσεις με κύριες Ευρωπαϊκές τουριστικές αγορές, σε 12 πόλεις/προορισμούς της Ελλάδας. Με τις συντονισμένες ενέργειές μας, παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευση μας για προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού , μεταφέροντας περισσότερους από δύο(2) εκατομμύρια επιβάτες από και προς την Ελλάδα το 2014.

H easyJet συνεχίζει να επενδύει συστηματικά στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της, με μια σειρά από μοναδικές & καινοτόμες υπηρεσίες, όπως, Flight tracker, Mob App για κράτηση θέσεων, baggage tracker, κτλ) , πάντα με ασφάλεια και προσιτές/ανταγωνιστικές τιμές.»