Tα τοπικά προιόντα της Ίου και τις παραδοσιακές συνταγές των Κυκλάδων μέσα από μια πιο σύγχρονη απόδοση θα αναδείξει η εκδήλωση «New Greek Cuisine @ Liostasi».

Το ξενοδοχείο Liostasi Hotel & Suites θα υποδεχθεί πέντε κορυφαίους σεφ της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, με πρώτους τον κ. Περικλή Κοσκινά και τον κ.Βαγγέλη Λιάκο, στις 15 Ιουνίου 2019, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη θαλασσινή κουζίνα τους στο Grandma’s Restaurant, το βραβευμένο εστιατόριο του Liostasi.

Θα ακολουθήσουν στις 23 Ιουλίου η κ. Κωνσταντίνα Φάκλαρη, στις 10 Αυγούστου ο κ. Άνταμ Κοντοβάς και στις 9 Σεπτεμβρίου ο κ. Αλέξανδρος Τσιοτίνης.

«Η πρόσφατη βράβευση του Grandma’s Restaurant με Χρυσό Σκούφο επιβεβαιώνει τη θέση του ως του καλύτερου εστιατορίου της Ίου και το εδραιώνει ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια δημιουργικής ελληνικής κουζίνας της χώρας», τόνισε ο κ. Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Liostasi Hotel & Suites, κατά την παρουσίαση των φετινών γαστρονομικών εκδηλώσεων, ευχαριστώντας παράλληλα τους σεφ για την αποδοχή της πρόσκλησης.