Καθώς οι ταξιδιώτες αγκαλιάζουν τα νέα ταξίδια και τα ξενοδοχεία ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τους επισκέπτες, η Avani Hotels & Resorts παρουσιάζει νέα μέτρα υγείας και ασφάλειας στο χαρτοφυλάκιό της.

Με το όνομα AvaniSHIELD , το πρόγραμμα θα δει και τις 32 ιδιοκτησίες σε 18 χώρες να υιοθετούν σταδιακά μια σειρά από υψηλά πρότυπα υγιεινής και απολύμανσης για να διασφαλίσουν την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών της ομάδας.

Οι πρωταρχικές πρωτοβουλίες θα καθοδηγούνται από την υιοθέτηση νέας τεχνολογίας, όπως ψηφιακό check-in / check-out καθώς και υπηρεσία θυρωρείου, επίστρωση χαλκού, UVC light και καθαριστές αέρα ποιότητας HEPA, όλα σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδίδει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

«Η ζωή μας έχει επηρεαστεί, αλλά το πνεύμα μας για ταξίδια δεν θα εξασθενίσει ποτέ», δήλωσε ο Javier Pardo, Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων για Avani Hotels & Resorts. «Η εφαρμογή νέων προτύπων υγείας και ασφάλειας προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας φέρνοντας την ηρεμία στους επισκέπτες και τα μέλη της ομάδας του Avani, καθώς και τονίζοντας τη δέσμευσή μας να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των υπηρεσιών».

«Χωρίς να σταματήσουμε αυτά τα μέτρα, εξετάζουμε επί του παρόντος πρόσθετες πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ανοικοδόμηση του περιβάλλοντος και της υγείας του πλανήτη που απειλείται από την κλιματική αλλαγή, όπως το πρόγραμμα μηδενικών απορριμμάτων και τα μέτρα μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα», συνέχισε.