Η Hilton ανακοίνωσε το άνοιγμα του Hilton Monterrey, που βρίσκεται στην επιχειρηματική και οικονομική περιοχή της πρωτεύουσας Nuevo León, στο Μεξικό.

H ιδιοκτησία 225 δωματίων προσφέρει μια σύγχρονη αστική όαση με τις διαισθητικές υπηρεσίες και τις παγκοσμίου επιπέδου ανέσεις του Hilton Hotels & Resorts για να προσφέρει μια εξαιρετική διαμονή για προσεκτικούς επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

«Ως το ένατο ακίνητό μας στο Hilton σε αυτήν την ακμάζουσα μητρόπολη και βιομηχανικό κόμβο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε το ντεμπούτο του Hilton Monterrey ως μέρος του αυξανόμενου χαρτοφυλακίου μας στο Μεξικό», δήλωσε ο Jorge Giannattasio, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιχειρήσεων, Καραϊβικής και Λατινικής Αμερικής, Hilton .

Το Hilton Monterrey βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις 23 μίλια από το διεθνές αεροδρόμιο Mariano Escobedo, στην καρδιά της εμπορικής περιοχής και συνδέεται με το εμπορικό κέντρο Galerías Valle Oriente Mall. Η σύγχρονη πόλη του Μοντερέι βρίσκεται βόρεια της οροσειράς Sierra Madre Oriental Mountain. Αν και ιστορικά γνωστό ως βιομηχανική πόλη, το Μοντερέι είναι πλούσιο σε ιστορία και τέχνη, με το ξενοδοχείο να βρίσκεται πέντε μίλια μακριά από το Μεξικανικό Ιστορικό Μουσείο, το Paseo Santa Lucía, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Πάρκο Fundidora.

Κάτω από τη δημιουργία της παγκοσμίου φήμης εταιρείας σχεδιασμού φιλοξενίας Hirsch Bedner Associates (HBA), η σχεδιαστική ιδέα του Hilton Monterrey αναδεικνύει την αντίθεση της πόλης στην αστική αρχιτεκτονική και τη φυσική ομορφιά της γύρω περιοχής. Μια ουδέτερη παλέτα που αντισταθμίζεται από σκούρους τόνους αντίθεσης και στοιχεία ομιχλώδους μπλε αντανακλά το όμορφο τοπίο της περιοχής. Στοιχεία από πέτρα, ξύλο και μέταλλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ήρεμη ατμόσφαιρα για χαλάρωση ή εργασία.

Τα 225 δωμάτια του Hilton Monterrey προσφέρουν στους επισκέπτες μια επιλογή από ανεμπόδιστη θέα στον ορίζοντα της πόλης ή εκπληκτική θέα στο βουνό σε συνδυασμό με ανέσεις που προσφέρουν την άνεση και την ευκολία για την οποία είναι γνωστό το Hilton, όπως δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, τηλεοράσεις HD με επίπεδη οθόνη 55 ιντσών, ειδική επιφάνεια εργασίας, άφθονο χώρο ντουλάπας και πολλά άλλα.

Η κομψά διακοσμημένη προεδρική σουίτα αντιπροσωπεύει το ύψος της κομψότητας στο Hilton Monterrey με τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, το ευρύχωρο σαλόνι, τη μικρή κουζίνα, το καλά εξοπλισμένο κρεβάτι king size, το γραφείο για έναν ήσυχο χώρο εργασίας, την πρόσβαση στο Executive Lounge και μοντέρνο μπάνιο με ανεξάρτητη μπανιέρα.

Το Hilton Monterrey συμμετέχει στο Hilton Honors, το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης επισκεπτών για τις 19 μάρκες παγκόσμιας κλάσης του Hilton. Τα μέλη του Hilton έχουν πρόσβαση σε άμεσα προνόμια, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου ρυθμιστικού πληρωμών που επιτρέπει στα μέλη να επιλέξουν σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό πόντων και χρημάτων για να κλείσουν διαμονή, αποκλειστική έκπτωση μέλους και δωρεάν τυπικό Wi-Fi και πρόσβαση στην εφαρμογή Hilton Honors για κινητά.