Η Hyatt έκανε το ντεμπούτο της στην Πορτογαλία με τα εγκαίνια του πρώτου του Hyatt Regency Lisbon.

Το άνοιγμα του ακινήτου 5 Αστέρων ανταποκρίνεται σε μια πολυπόθητη ζήτηση για πολυτελή καταλύματα στην πρωτεύουσα και σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη Hyatt στην Ευρώπη, καθώς συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στα σχέδια ανάπτυξής της σε σημεία ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες της, μέλη του World of Hyatt.

Τα 204 ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, με μερικά να περιλαμβάνουν εκπληκτική θέα. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε μια ιδέα ευεξίας παγκόσμιας κλάσης μέσω του σπα του ξενοδοχείου, το οποίο διαχειρίζεται η κορυφαία μάρκα ευεξίας της Πορτογαλίας «Serenity – The Art of Well Being».

Και για όσους θέλουν να απολαύσουν την ακμάζουσα κουλτούρα του φαγητού και των ποτών της Λισαβόνας, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν μια νέα αίσθηση της μοναδικής γαστρονομικής παράδοσης της Πορτογαλίας σε ένα από τα τέσσερα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου.

Σε βολική τοποθεσία στην όμορφη συνοικία Belém κατά μήκος των όχθες του ποταμού Τάγου , το Hyatt Regency Lisbon συνδέει απρόσκοπτα τους έμπειρους ταξιδιώτες του με τις πολιτιστικές, γαστρονομικές και ιστορικές απολαύσεις που πρέπει να δουν η πόλη.

Το Συνεδριακό Κέντρο της Λισαβόνας είναι επίσης κοντά, και με μοναδικές παραλίες, σιδηροδρομικούς σταθμούς και το αεροδρόμιο της πόλης, όλα εύκολα προσβάσιμα με τη δημόσια συγκοινωνία, οι επισκέπτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η διαμονή τους στο Hyatt Regency Lisbon θα είναι χωρίς άγχος και επιτυχημένη, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε το Hyatt Regency Lisbon και φέρνουμε μια νέα γοητεία στην ιστορική μας πρωτεύουσα», δήλωσε ο Hélder Martins, Γενικός Διευθυντής στο Hyatt Regency Lisbon. Βρισκόμαστε σε μια προνομιακή τοποθεσία δίπλα στο ποτάμι, σε ιδανική τοποθεσία για να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας και τα μέλη του World of Hyatt να εξερευνήσουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της Λισαβόνας μέρα και νύχτα, με ασφάλεια γνωρίζοντας ότι θα τους υποδεχθούν με την παγκόσμιας κλάσης, διαισθητική υπηρεσία της Hyatt από η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες της Ευρώπης.»