Παγκόσμια συνεργασία ορόσημο ξεκίνησαν το Τμήμα Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι, μαζί με το Real Madrid Club de Fútbol, υποστηρίζοντας τα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης του Εμιράτου ως μέρος της Οικονομικής Ατζέντας του Ντουμπάι – D33.

Ως δύο κορυφαίες μάρκες με κοινές αξίες, φιλοδοξίες και αφοσίωση στην αριστεία και την καινοτομία, η πολυετής συμφωνία υπόσχεται μια σειρά από συναρπαστικές ενεργοποιήσεις, ιδιαίτερες στιγμές θαυμαστών και μοναδικές εμπειρίες για τους οπαδούς του Ντουμπάι και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η νεοσύστατη συμμαχία θα χρησιμεύσει εξίσου ως πλατφόρμα δύναμης για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης και για τους δύο θεσμούς και θα υποστηρίξει τα φιλόδοξα σχέδια του Ντουμπάι ως μέρος της πρόσφατα ανακοινωθείσας Οικονομικής Ατζέντας του Ντουμπάι – D33.

Ξεκινώντας αυτόν τον Οκτώβριο, η συνεργασία περιλαμβάνει τις πρώτες ομάδες ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών της Ρεάλ Μαδρίτης και φέρνει μια γεύση από το Ντουμπάι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, προσφέροντας στους θαυμαστές αξέχαστες εμπειρίες και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Θεματικό πάρκο της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι ισχυρές σχέσεις με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα του Ντουμπάι βρίσκονται στο επίκεντρο της επιτυχίας του, και αυτή η νέα συνεργασία με τη Ρεάλ Μαδρίτης βασίζεται περαιτέρω σε μια μακροχρόνια συνεργασία που η Emirates έχει εδραιώσει από το 2011.

Είναι επίσης ιδανική για το επερχόμενο θεματικό πάρκο της Ρεάλ Μαδρίτης, στο Το Dubai Parks and Resorts, ο μεγαλύτερος προορισμός θεματικών πάρκων στη Μέση Ανατολή, που θα επεκτείνει περαιτέρω την ποικίλη πρόταση προορισμού της πόλης.

Το πάρκο, το οποίο θα είναι το πρώτο θεματικό πάρκο της Ρεάλ Μαδρίτης στον κόσμο, θα περιλαμβάνει μια σειρά από αξιοθέατα που σχετίζονται με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως μουσείο, λούνα παρκ και παιχνίδια δεξιοτήτων ποδοσφαίρου.