Τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από τα ταξίδια τους στην Ελλάδα καθώς και τα δημοσιευμένα αφιερώματά τους σε περιοδικά όπως είναι το Bazaar, το Marie Claire, το Cosmopolitan και το National Geographic είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες των fam trips, σε ειδική εκδήλωση στο Βουκουρέστι που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Burda και την υποστήριξη του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Ρουμανία.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον πολυχώρο του Diplomatic Club, παρουσία του διευθυντή του ΕΟΤ Γιώργου Σταφυλάκη και στελεχών του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων καθώς και του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Ρουμανία. Επιπλέον, παραβρέθηκε η διευθύντρια του Διμερούς Ελληνορουμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Άννα – Μαρία Ντιακονέσκου, στελέχη εκδοτικών οργανισμών, δημοσιογράφοι, influencers, εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας και της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στη Ρουμανία.

Το πρόγραμμα της βραδιάς, περιελάμβανε μόδα, μουσική και εδέσματα με άρωμα Ελλάδας, ενώ συμμετείχε η Ρουμάνα μουσικός Doina Spatar η οποία ερμήνευσε στο σαξόφωνο έργα διεθνούς ρεπερτορίου.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν οι πτήσεις τσάρτερ που έχουν ενταχθεί στο θερινό προγραμματισμό των πτήσεων προς Ελλάδα, σε προορισμούς όπως είναι η Κέρκυρα, η Καλαμάτα, η Μύκονος, τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Λέσβος, η Ζάκυνθος, η Σκιάθος, η Ρόδος, η Σαντορίνη και η Σάμος.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση αεροπορικών εισιτηρίων με προορισμό την Ελλάδα, για δύο άτομα, προσφορά ταξιδιωτικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στη Ρουμανία και διοργανώνουν ταξίδια στην Ελλάδα.