Η Eurostar, η σιδηροδρομική σύνδεση υψηλής ταχύτητας μεταξύ ΗΒ και ηπειρωτικής Ευρώπης, εγκαινιάζει μια αποκλειστική νέα πλατφόρμα κρατήσεων για επαγγελματίες ταξιδιώτες.

H νέα πύλη έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα επαγγελματικά ταξίδια, προσφέροντας στους οργανισμούς οποιουδήποτε μεγέθους μια απρόσκοπτη έναρξη της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας με όλες τις κρατήσεις εύκολα προσβάσιμες σε ένα μέρος.

Για κάθε 15 κρατήσεις που πραγματοποιεί κάθε εταιρεία, οι δωρεάν αναβαθμίσεις ή τα εισιτήρια ξεκλειδώνουν για το επόμενο ταξίδι, ώστε όσοι ταξιδεύουν πιο συχνά μπορούν να βιώσουν υψηλότερες κατηγορίες υπηρεσιών και να βοηθήσουν τους ταξιδιωτικούς προϋπολογισμούς τους να προχωρήσουν.

Οι επιχειρήσεις Μπορούν να γραφτούν για έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση email της εταιρείας. Μόλις εγγραφούν, οι διαχειριστές λογαριασμών μπορούν να κάνουν κράτηση ταξιδιού για λογαριασμό των συναδέλφων τους ή μεμονωμένοι υπάλληλοι μπορούν να διαχειριστούν τις δικές τους κρατήσεις.

Ένας μεμονωμένος πίνακας ελέγχου εμφανίζει όλες τις κρατήσεις σε ένα μέρος, διευκολύνοντας την παρακολούθηση προϋπολογισμών ή την πραγματοποίηση αλλαγών σε υπάρχουσες κρατήσεις.

Οι οργανισμοί που έχουν εγγραφεί στην πύλη θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση σε προσαρμοσμένο περιεχόμενο καθώς και αποκλειστικούς ναύλους προώθησης, διασφαλίζοντας ότι ανταμείβονται για την επιλογή του Eurostar για τα επαγγελματικά τους ταξίδια. Υπάρχουν 400 ηλεκτρονικά κουπόνια αξίας 25 GBP (32,10 USD) διαθέσιμα στις πρώτες εταιρείες που θα εγγραφούν.

Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να εγγραφούν στο πρόγραμμα ανταμοιβών Club Eurostar, επιτρέποντάς τους να κερδίσουν πόντους από τις επαγγελματικές τους κρατήσεις που μπορούν να εξαργυρωθούν για τον προγραμματισμό προσωπικών ταξιδιών ή αναβαθμίσεων.