Απολαύστε αύριο Σάββατο 2 Ιουλίου, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL, της κορυφαίας σε ακροαματικότητα εκπομπής, σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου  σε όλο τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Μπαλής με τη Μαρία Ακριβού και τη δημοσιογραφική επιμέλεια από την Καλλιστώ Γούναρη, προτείνουν δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο στη Suzuki, προσφορές για τα μοντέλα της Seat με τις νέες τιμές και μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Leaseplan. Παράλληλα, προσκαλούν ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΝE LIVE να πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook…

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

«ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ»:  Με αυτό το γνωστό πλέον μότο μια λαμπερή γιορτή γεμάτη τοπικά εδέσματα και αρώματα για 5.000 άτομα θα γίνει το Σάββατο 2/7 21:00- 12:00 στο φωτισμένο λιμάνι του Βόλου μετά μουσικής. Η γιορτή αυτή δεν είναι μόνο ένα γευσιγνωστικό ταξίδι αλλά και ένα υπόδειγμα άριστης συνεργασίας της του παραρτήματος της Κίνησης Πολιτών Μαγνησίας με φορείς  και επιχειρήσεις απ’ όλη τη Θεσσαλία, την οποία υποστηρίζει σύσσωμη η τοπική κοινωνία.  Μιλάμε με τον Γιάννη Γρηγορίου, πρόεδρο Εστίασης Ν. Μαγνησίας και εκπρόσωπο της ΟΕΒΕ ΜΑΓΝΗΣΊΑΣ.

ΔΩΜΑΤΙΑ CAMPING ΚΑΣΤΑΝΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΑ ΑΜΟΡΓΟΥ: Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα το λιμάνι των Καταπόλων και το ανάγλυφο της Αμοργού. Άφθονος χώρος και ιδιωτικότητα μια και κάθε camper διαλέγει το δικό του διάζωμα. Βρίσκεται ανάμεσα στα Κατάπολα και στη Χώρα, ακριβώς δίπλα στη στάση του ΚΤΕΛ. Δίνει 20% έκπτωση για φοιτητές άνεργους και πολύτεκνους ακόμα και τον Αύγουστο. To café- bar- rest σερβίρει σπιτικές λιχουδιές σε έναν καταπληκτικό δροσερό εξώστη. Στις παροχές αναφέρεται η Αργυρώ Γιαννάκου, ιδιοκτήτρια.

KITES GURU SURFING ΣΤΟ ΠΕΥΚΙ ΣΤΗ Β. ΕΥΒΟΙΑ: Η μοναδική, ίσως, γυναίκα πανελλαδικά που έχει δική της σχολή εκμάθησης KiteSurf.  Η Κατερίνα Λίτσα, ιδιοκτήτρια της Σχολής kitesguru.ge, μας δίνει μια γεύση ανδρεναλίνης εξηγώντας μας παράλληλα γιατί το Πευκί είναι από τους καλύτερους προορισμούς για να σερφάρεις… στον αέρα, αλλά και για να πλατσουρίζεις ήσυχα. Για λιγότερο τολμηρούς προτείνει εναλλακτικές δράσεις για παιδιά και μεγάλους.

CHAMPIONSID.COM: Το όνειρο κάθε αθλητή που έχει αφιερώσει αμέτρητες ώρες κάνοντας προπόνηση, είναι να δικαιωθούν οι κόποι του και να του δοθεί η ευκαιρία να πάρει μέρος σε σημαντικές διοργανώσεις. Ελάχιστοι όμως έχουν την ευκαιρία να τους «εντοπίσουν» οι κυνηγοί ταλέντων, πολύ απλά γιατί δεν βρέθηκαν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος. Τη λύση έρχεται να δώσει μια πλατφόρμα, της οποίας ο δημιουργός Κωνσταντίνος Συνοδινός, είναι αποκαλυπτικός.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για έναν πλοηγό MLS Destinator Talk&Drive 43 tsp που τα κάνει όλα με φωνητικές εντολές.

Για ένα βιβλίο «Ιουστινιανός ο Ρινότμητος», του Γιώργου Λεονάρδου.

Για δύο ακροατές από ένα τρίωρο μάθημα KiteSurf, της σχολής kitesguru.ge.

Για πέντε ημέρες διαμονής στο camping Καστάνης στα Κατάπολα Αμοργού, για δύο άτομα με σκηνή.