olympicair1

Η αεροπορική εταιρεία Olympic Air προσφέρει 200.000 θέσεις εσωτερικού σε πολύ ελκυστικές τιμές για κρατήσεις έως 11/08/14 και πτήσεις από 01/10/14 έως 28/03/15.

Η προσφορά ισχύει για ναύλους GoLight και Flex και αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή, συμπεριλαμβανομένων των άγονων γραμμών. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 11/08/14 για πτήσεις από 01/10/14 έως και 28/03/15.

Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το www.olympicair.com. Για τις πτήσεις από Αθήνα ο ναύλος προσφοράς ξεκινά από 42€. Για τα δρομολόγια προς/από τις άγονες γραμμές, η κατηγορία Golight δεν είναι διαθέσιμη και η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή είναι από 39€. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.

Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύει η πολιτική επιστροφής ανάλογα με την κατηγορία ναύλου. Οι ναύλοι δε συμπεριλαμβάνουν χρέωση κάρτας πληρωμής. Για συναλλαγές με Aegean Bonus Visa και Aegean Visa Cyprus δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με ναύλο GoLight.