Ο Όμιλος ATPI, παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση ταξιδιών και εκδηλώσεων, ανακοίνωσε την επέκταση του διεθνούς δικτύου συνεργατών του σε νέες, βασικές αγορές της Αφρικής, της Ευρώπης, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Νότιας Αμερικής.

Καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αυξάνει το αποτύπωμά της σε παγκόσμιο επίπεδο, επεκτείνει το δίκτυό της στην Αφρικανική ήπειρο, εξασφαλίζοντας τη συνεργασία της με την Sun International στην Αίγυπτο. Στην Ακτή Ελεφαντοστού με τη Metroways et Tourisme και στη Σενεγάλη με τη Hemisphere Voyages.

Για το ευρωπαϊκό δίκτυο, η ATPI εξασφάλισε τη συνεργασία της με την ST Travel, στην Τσεχική Δημοκρατία. Στην Ασία, με το Business & Sport Travel του Καζακστάν. Στη Μέση Ανατολή με το House of Travel του Κατάρ και στη Νότια Αμερική με το Continental Travel στο Περού.

Αυτή η κίνηση επέκτασης του δικτύου παγκοσμίως, έρχεται να επιβεβαιώσει την στρατηγική επιλογή της Εταιρείας να παρέχει στους πελάτες της, αναβαθμισμένες υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών. Μέσα από ένα πολυεθνικό δίκτυο γραφείων και αεροπορικών εταιρειών. Έχοντας έτσι τη δυνατότητα να επηρεάζει τους ναύλους, τις υπηρεσίες εδάφους, την τιμολογιακή πολιτική κάθε νομίσματος αλλά και την αναβάθμιση των τεχνολογικών δεδομένων και υπηρεσιών του ίδιου του ταξιδιού.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε αυτούς τους νέους συνεργάτες, στο πλαίσιο της αποστολής μας να παρέχουμε στους πελάτες απρόσκοπτη βοήθεια, σχετικές τοπικές γνώσεις και τη διαβεβαίωση ότι, ανεξάρτητα από την χώρα στην οποία εργάζονται ή ταξιδεύουν, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένους πράκτορες και ομάδες εξουσιοδοτημένες να παρέχουν συνεπή εξυπηρέτηση» δηλώνει ο Jeroen van Hest, διευθυντής δικτύου και εμπορικών υπηρεσιών, της ATPI, και εξηγεί,

«Η πολυπλοκότητα της ταξιδιωτικής εφοδιαστικής αλυσίδας δεν ήταν ποτέ πάλι, τόσο ακραία, όσο κατά την περίοδο της πανδημίας του COVID-19. Η συνεχιζόμενη επέκτασή μας στην παγκόσμια αγορά, διασφαλίζει ότι η τεχνογνωσία σε τοπικό επίπεδο, παραμένει βασικό μέρος της εξυπηρέτησης πελατών μας».