divani xenodoxeiaΤέσσερα βραβεία έλαβαν τα ξενοδοχεία Διβάνη, ένας αμιγώς ελληνικός, οικογενειακός Όμιλοςστο διαγωνισμό World Travel Awards 2013 , γνωστά και ως τα «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας», σύμφωνα με τους NY Times.

Η ανακοίνωση, έγινε στις 31 Αυγούστου 2013 στο World Travel Awards Gala στην Αττάλεια της Τουρκίας. Τόσο το Divani Caravel όσο και το Divani Apollon Palace & Thalasso αναδείχθηκαν νικητές ανάμεσα σε μια μεγάλη και ανταγωνιστική λίστα.

Το ξενοδοχείο Divani Caravel διακρίθηκε ως κορυφαίο ξενοδοχείο της χώρας στις κατηγορίες “Greece’s Leading Business Hotel ” και “Greece’s Leading Conference Hotel”.

Το Divani Apollon Palace & Thalasso επίσης θριάμβευσε σε δύο κατηγορίες:
“Greece’s Leading SPA Resort” και την μεγαλύτερη διάκριση όλων στην κατηγορία “Greece’s Leading Hotel”.

Tο Divani Caravel Hotel είναι μέλος των Leading Hotels of the World και βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και απέχει μόλις 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Προσφέροντας έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό τόσο των εγκαταστάσεων όσο και των υπηρεσιών είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή για κάθε σας εκδήλωση. Το ξενοδοχείο διαθέτει 471 δωμάτια και σουίτες, πολλά εστιατόρια και μπαρ, 4.000 τ.μ. πολυτελών συνεδριακών και εκθεσιακών χώρων (16 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να φιλοξενήσουν από 10 έως 1300 άτομα). Το ξενοδοχείο επίσης διαθέτει το Peak Health Club & SPA το οποίο βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και προσφέρει μια μοναδική θέα στην πόλη και στην Ακρόπολη. Επίσης διαθέτει ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο με εξοπλισμό Technogym τελευταίας τεχνολογίας και πισίνα η οποία λειτουργεί όλο τον χρόνο.

Το Divani Apollon Palace & Thalasso, μέλος των Leading Hotels of the World είναι ένα πολυτελές θέρετρο που βρίσκεται στην πολυτελή περιοχή της Βουλιαγμένης (Αθηναϊκή Ριβιέρα), μόλις 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 330 δωμάτια και σουίτες (το καθένα με μαγευτική θέα στη θάλασσα), ποικιλία από υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, πολυτελή φιλοξενία , 2 εξωτερικές πισίνες , μια ιδιωτική παραλία , μια μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ ( Πολυτελείς εκδρομές με σκάφος, καταδύσεις, μαθήματα θαλάσσιου σκι, Paddle Board), μεγάλους κήπους και υπαίθριο γήπεδο τένις.

Στο ξενοδοχείο βρίσκεται το μεγαλύτερο κέντρο Θαλασσοθεραπειας στην περιοχή της Αθήνας, το μοναδικό Divani Athens Spa & Thalasso Centre με εμβαδόν 3.500 τ.μ. Προσφέρει προγράμματα θαλασσοθεραπείας για ανανέωση σε συνδυασμό με μία μεγάλη επιλογή από τις καλύτερες περιποιήσεις ομορφιάς και εκγύμνασης. Οι θεραπείες είναι προσαρμοσμένες στις προσωπικές ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας σας μια μοναδική εμπειρία με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων , Ligne St. Barth & Thalgo.

Τα World Travel Awards είναι ο πιο σημαντικός και ολοκληρωμένος θεσμός και φυσικά ένα περιζήτητο βραβείο κύρους, αναγνωρισιμότητας και αξιοπιστίας της παγκόσμιας Ταξιδιωτικής και Τουριστικής Βιομηχανίας. Στα 20 χρόνια ύπαρξής του με 200,000 ψηφοφόρους, από τον επαγγελματικό χώρο, αναγνωρίζει, επιβραβεύει και γιορτάζει την αριστεία σε όλους τους τομείς της Παγκοσμιας Τουριστικής Βιομηχανίας.