Οι δημοφιλείς προορισμοί διακοπών, Σρι Λάνκα και Γρενάδα, είναι από τους πιο πρόσφατους προορισμούς που θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν την πρώτη παγκόσμια σφραγίδα ασφάλειας και υγιεινής στον κόσμο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το World Travel & Tourism Council (WTTC).

Το WTTC δημιούργησε τη σφραγίδα Safe Travels για να επιτρέπει στους ταξιδιώτες να εντοπίζουν προορισμούς και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που έχουν υιοθετήσει τα παγκόσμια τυποποιημένα πρωτόκολλα υγείας και υγιεινής.

Η Gloria Guevara, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του WTTC, δήλωσε:

«Η σφραγίδα μας για τα ασφαλή ταξίδια συνεχίζει να έχει μεγάλη επιτυχία και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ακόμη πιο δημοφιλείς χώρες και προορισμούς να υιοθετούν τα παγκόσμια πρωτόκολλα υγείας και υγιεινής μας. Η σφραγίδα είχε καταπληκτική επιτυχία από την αρχή της κυκλοφορίας της. Αυτό δείχνει τη σημασία της πρωτοβουλίας όχι μόνο για τις χώρες και τους προορισμούς, αλλά κυρίως, για τους ταξιδιώτες και τα 330 εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο των οποίων τα προς το ζην εξαρτώνται από τον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού ».