arahova innΤο ξενοδοχείο Arahova Inn καλωσορίζει στην οικογένειά της η Swot. Η νέα συνεργασία ορίζει τη διαχείριση του ξενοδοχείου προσφέροντας ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες με σκοπό τη σταθερή ανάπτυξη της μονάδας μέσα από την αποδοτικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών της SWOT.

Το ξενοδοχείο Arahova Inn βρίσκεται στην είσοδο της πανέμορφης Αράχωβας, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου, δίνοντας στον επισκέπτη την δυνατότητα να ευχαριστηθεί όλες τις δραστηριότητες του χωριού δίχως την χρήση μεταφορικού μέσου. Το οικογενειακό περιβάλλον και η φιλική εξυπηρέτηση που σας προσφέρουν τα μέλη του Arahova Inn θα σας κάνουν να προσαρμοστείτε πολύ γρήγορα έτσι ώστε να γνωρίσετε κάθε γωνιά της μαγευτικής Αράχωβας.

Το μοναδικό κλίμα της διάσημης και ιστορικής Αράχωβας διατηρείται ζωντανό ολόκληρο το χρόνο ενώ το υγιές κλίμα των 980 μέτρων που προσφέρει αναζωογονεί πλήρως τις αισθήσεις και καθιστά την Αράχωβα μοναδική επιλογή για τις αποδράσεις σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η τοποθεσία της προσφέρει ένα μαγευτικό γραφικό τοπίο ενώ αποτελεί παράλληλα ιδανικό ορμητήριο για τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

H SWOT είναι εταιρεία διαχείρισης και ανάπτυξης τουριστικών επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Διαχείριση Ξενοδοχείων | την Έρευνα & Ανάπτυξη | τις Πωλήσεις & Marketing |τη Στελέχωση / Διαχείριση Προσωπικού.

Στόχος της SWOT, είναι η ανάδειξη των πελατών και συνεργατών της σε πρωταγωνιστές στον τομέα τους, ώστε να εδραιωθούν στη θέση που τους ανήκει στην τουριστική αγορά του τόπου τους, αυξάνοντας την πληρότητα και τα έσοδά τους.