trikala vretanosΣτα Τρίκαλα βρέθηκε ο Βρετανός δημοσιογράφος της εφημερίδας The Sun, κ. Lee Price, με περισσότερους από 3.000.000 αναγνώστες καθημερινά, φιλοξενούμενος της Trésor Hotels & Resorts με στόχο την προβολή της περιοχής στην βρετανική εφημερίδα.

Το δημοσιογραφικό ταξίδι στην Ελλάδα, που οργανώθηκε από την DK Associates που εδρεύει στο Λονδίνο, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, από τις 6 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Ο κος Lee Price φιλοξενήθηκε στο city boutique hotel Ananti City Resort, μέλος της Trésor Hotels & Resorts και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τη φύση του προορισμού, μέσα από τοπικές εμπειρίες, που οργάνωσε η Trésor Hotels. Έτσι λοιπόν, απόλαυσε ποδηλατοβόλτα στα Τρίκαλα και ιππασία στο Περτούλι, με τη βοήθεια της Trekking Δυτικής Θεσσαλίας, αλλά και βόλτα στους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, ενώ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις τοπικές νοστιμιές, σε εστιατόριο στην παλιά πόλη των Τρικάλων.

Τον κο Lee Price, συνόδευσε στα Τρίκαλα, η Βίκυ Λαζαρίκου, Marketing Manager της Trésor Hotels & Resorts.

Η Trésor Hotels & Resorts, ευχαριστεί θερμά την κα Νανά Μπούσια, ιδιοκτήτρια του Ananti City Resort, τον κο Ρωμανό Σαμούρη από την Trekking Δυτικής Θεσσαλίας, το Κερκέτιο Extreme Sports Center στο Περτούλι αλλά και τον κο Πλιάτσικα από το εστιατόριο Λαδοφάναρο, για την ευγενική τους φιλοξενία.