Σύνταξη: tourismtoday.gr

Στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο Radisson σύναψε ο όμιλος HotelBrain. Η συμφωνία αφορά δύο ξενοδοχεία, το Radisson Resort Plaza Skiathos στη Σκιάθο, το οποίο θα ανοίξει τον προσεχή Ιούνιο, και το Radisson Blu Euphoria Resort στη Μύκονο, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο. Με τη νέα συμφωνία ο όμιλος Radisson αυξάνει σε έξι τα ξενοδοχεία που διαθέτει πλέον στο χαρτοφυλάκιό του στην Ελλάδα.

Το resort της Σκιάθου

Το Radisson Resort Plaza Skiathos διαθέτει 84 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο και μπαρ, πισίνα, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις wellness και απέχει 100 μέτρα από την παραλία. Το resort θα φέρει το διεθνές brand Radisson, που επιτρέπει στους επισκέπτες να επικεντρωθούν στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και να βρουν αρμονία στην ταξιδιωτική τους εμπειρία. Η Radisson έχει στο χαρτοφυλάκιό της περισσότερα από 290 ξενοδοχεία, άλλα σε λειτουργία και άλλα υπό ανάπτυξη, με αιχμή κυρίως την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (ΕΜΕΑ), καθιστώντας το brand πραγματικό ηγέτη στα πολυτελή ξενοδοχεία.

Το νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο

Το Radisson Blu Euphoria Resort στη Μύκονο θα είναι το δεύτερο πεντάστερο ξενοδοχείο με το brand Radisson Blu στις Κυκλάδες, μετά από το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη. Παράλληλα είναι το τέταρτο ξενοδοχείο της συγκεκριμένης σειράς στην Ελλάδα. Το καινούργιο resort, το οποίο θα ανοίξει τον Μάιο, έχει 34 δωμάτια σε οκτώ διαφορετικά κτίρια.

Το ξενοδοχείο, μεταξύ άλλων, έχει θέα στη θάλασσα, πισίνες, ιδιωτικά τζακούζι, παροχές wellness, εστιατόριο και ένα εξωτερικό μπαρ με πισίνα. Το Radisson Blu είναι το μεγαλύτερο brand ανώτερης ποιότητας στην Ευρώπη για πάνω από δέκα χρόνια, με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο. Τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα παρέχουν μια πλήρη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους.

Με αφορμή τη νέα στρατηγική συνεργασία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με τον όμιλο Radisson και εκτιμούμε ότι θα επεκταθεί περαιτέρω σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς ανά την Ελλάδα, είτε μέσω ξενοδοχείων που βρίσκονται ήδη υπό την ομπρέλα μας, είτε μέσω νέων projects. Έχουμε την πεποίθηση ότι ο ελληνικός τουρισμός είναι ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα στον κόσμο και ο όμιλος Radisson τον ενδυναμώνει σημαντικά».

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των resorts μας στην Ελλάδα καθώς και τη συνολική μας παρουσία στη χώρα σε τόσο δημοφιλείς προορισμούς με τον όμιλο HotelBrain, έναν από τους κορυφαίους hotel operators στη χώρα», ανέφερε με τη σειρά του ο Elie Milky, αντιπρόεδρος ανάπτυξης στον όμιλο Radisson Hotel.