Ποσοστό 65% των ταξιδιωτών αγχώνεται με τη διαδικασία οργάνωσης της βαλίτσας όταν πρόκειται να ταξιδέψει. Αυτό καταδεικνύει νέα έρευνα της OnePoll που εξέτασε τις ταξιδιωτικές συνήθειες των Αμερικανών.

Πιθανότατα αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότερη αφήνουν αυτή τη διαδικασία για την τελευταία στιγμή.
Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων αποκάλυψε ότι φτιάχνουν τις αποσκευές τους μόλις 24 ώρες πριν από την αναχώρησή τους. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος.

Οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι η μετάβαση από την ασφάλεια των αεροδρομίων είναι το μόνο πράγμα που είναι πιο αγχωτικό από το να αποφασίσουν τι να συμπεριλάβουν στις αποσκευές τους.

Επιπλέον, το overpacking φαίνεται να αποτελεί ζήτημα για τους ταξιδιώτες. To ένα τέταρτο σχεδόν της μέσης βαλίτσας να παραμένει άθικτο στα ταξίδια.

Ποια ρούχα δεν φοριούνται καθόλου ;

Τα σακάκια, τα πουκάμισα με μακριά μανίκια και οι κάλτσες συνήθως δεν χρησιμοποιούνται ποτέ, ακολουθούμενα από τζιν, τ παπούτσια και τα πουλόβερ.

Παρά τις υπερφορτωμένες βαλίτσες τους, τρεις στους πέντε από τους ερωτηθέντες χρειάστηκαν να αγοράσουν κάτι για να φορέσουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Επίσης, τρεις στους πέντε ερωτηθέντες ταξιδιώτες χρειάστηκε να αγοράσουν κάτι για να φορέσουν κατά το ταξίδι τους.
Τι προκάλεσε την ξαφνική αγορά; Οι μισοί από τους ερωτηθέντες κατηγορούν τον καιρό. Ποσοστό 443% παραδέχονται ότι ένα απροσδόκητο γεγονός προκάλεσε την αγορά ρούχων τελευταίας στιγμής.